475 artikelen  De nieuwe generatie click vloeren

De Rigid vloer behoort momenteel tot de hipste trends op vloerengebied. U kunt hem beschouwen als een geavanceerde variant van PVC, die alle goede eigenschappen van PVC combineert met het gemak van click vloeren. Rigid vloeren hebben 5 mm dikke planken en kenmerken zich door hun natuurlijke uitstraling en hoge kwaliteit.

De voordelen van Rigid

Rigid vloeren hebben enorm veel voordelen ten opzichte van veel andere typen vloeren. Wat er vooral uit springt is hun superieure kwaliteit. Daarnaast zijn ze enorm gebruiksvriendelijk: makkelijk om te leggen en makkelijk in onderhoud. En ze zijn simpelweg veel sterker en stabieler dan de traditionele clickvloer.

Rigid staat voor hoge kwaliteit

Rigid is met recht de vloer van de toekomst. Dit uit zich bijvoorbeeld in de hoge kwaliteit van de vloeren. Zo zijn ze twee tot drie keer stijver dan gewoon PVC en daardoor zeer geschikt voor intensief gebruik. Druk en krassen krijgen simpelweg geen vat op Rigid vloeren. Daarnaast zijn ze 100% waterbestendig en ook uitstekend bestand tegen zonlicht en wisselingen in de temperatuur. Spelende kinderen, natte honden, omgevallen wijnglazen; met een Rigid vloer bent u overal op voorbereid.

Het mooie is dat deze topkwaliteit samen gaat met een fantastische uitstraling. Want Rigid vloeren hebben een prachtige natuurlijke uitstraling waardoor ze nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn.

Geniet van een groot gebruiksgemak

Kiest u voor Rigid, dan heeft u een vloer die zeer makkelijk te leggen is. Zo is het bijvoorbeeld, dankzij het kurk waaruit hij deels bestaat, niet meer nodig om uw vloer te egaliseren voordat u uw nieuwe vloer gaat leggen. En ook een ondervloer is niet nodig als u gaat voor Rigid. En weet u nog dat u vroeger de planken altijd een paar dagen moest laten acclimatiseren voor het leggen? Ook dat is verleden tijd.

Het leggen zelf is daarbij een fluitje van een cent. Dankzij het eenvoudige kliksysteem heeft u de planken zo op hun plaats.

Een Rigid vloer is een duurzame vloer

Ligt uw Rigid vloer er eenmaal in, dan heeft u er weinig omkijken meer naar. Deze vloeren zijn namelijk zeer onderhoudsarm en daardoor erg duurzaam. Daar komt nog eens bij dat ze 100% recyclebaar zijn. Kiest u voor Rigid, dan kiest u daarmee voor een zeer milieuvriendelijk product.

Merken

Bij Luxury Floors koopt u Rigid vloeren van de onderstaande merken:

Bestel uw vloer bij Luxury Floors

De Rigid vloeren van Luxury Floors zijn de toekomst voor iedere ruimte in huis! Wij leveren de vloer van de toekomst inmiddels in diverse kleuren en bewerkingen.

Vraag gauw een offerte aan en profiteer van onze keiharde laagste prijsgarantie.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen