Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkoop Laminaat kopen doet u bij Luxury Floors

581 artikelen  Door de laagste prijsgarantie van Nederland weet u zeker dat u het nergens goedkoper kunt kopen. En lukt het u wel, dan krijgt het laminaat met alle toebehoren gratis. Bestel online uw vloer met ondervloer en plinten en profiteer van onze kortingen of kom langs in onze showroom. Ook kunt u de vloer laten leggen door onze legservice.

Goedkoop laminaat kopen al vanaf €1,99 per m² in onze outlet

Luxury Floors heeft de allerlaagste prijsgarantie van Nederland. Onze topmerken zult u nergens goedkoper vinden. We hebben in ons assortiment al laminaatvloeren vanaf €1,99 per m². Benieuwd naar ons goedkoop laminaat? Bekijk de aanbiedingen in onze outlet, hier vindt u alle aanbiedingen en restpartijen.

Laminaat is extreem populair

Laminaat is al jarenlang één van de meest populaire typen vloer, en dat is niet vor niets. Het heeft talloze voordelen die ervoor zorgen dat zoveel Nederlanders voor dit goedkope materiaal kiezen. Het model van laminaatvloeren wordt voornamelijk bepaald door het decorpapier. Topmerk decor papier betekent dat het laminaat bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Het decorpapier wordt altijd voorzien van een extra embossement bewerking zodat het oppervlakte een voelbare structuur krijgt en het nog meer op echt hout of tegel lijkt. Door de vele mogelijkheden hebben wij goedkoop laminaat in alle kleuren en stijlen beschikbaar.

Hiernaast is laminaat praktisch onderhoudsvrij en slijtvast waardoor het uitermate geschikt is als binnenvloer in uw huis. Gewoon het materiaal regelmatig stofzuigen en dweilen, en uw vloer kan jarenlang mee. Ook omdat laminaat erg duurzaam is. Het verkleurt moeilijk en kan goed tegen vocht.

Als je een beetje handig bent zijn laminaatvloeren ook prima zelf te leggen. Dankzij de handige kliksystemen hoef je niet honderden euro’s te betalen om het professionals te laten doen En ten slotte is laminaat een goedkoop type vloer, zeker bij Luxury Floors!

Kwaliteit laminaat bij Luxury Floors

De kwaliteit van een laminaatvloer wordt vooral bepaald door de kwaliteit van het HDF (High Density Fiberboard) en de toplaag. Een goede HDF plaat zorgt voor een goede duurzaamheid van de laminaatvloer en maakt hem stabiel en vochtbestendig. In vergelijking met MDF (Medium Density Fibreboard) heeft HDF een hogere dichtheid, waardoor de drukbestendigheid ook een stuk hoger is. De dikte van een HDF laag is meestal vanaf 7 mm.

LUXURY FLOORS heeft in zijn assortiment enkel en alleen goedkoop laminaat van bekende topmerken uit Europa met een dikte vanaf 7mm en voorzien van een duurzame toplaag.

De melamine toplaag bepaalt de kwaliteit van de laminaat vloeren en wordt uitgedrukt in klasse:

Voor elke laminaatvloer wordt een bepaalde AC-waarde vastgesteld. Deze wordt bepaald aan de hand van een test die meet hoe intensief een vloer belast kan worden voordat de toplaag wegslijt. De AC-waarde bepaalt de klasse van het laminaat. Een aantal klassen die u bij Luxury Floors vindt zijn:

 • AC3, klasse 23, 31 Dit laminaat is geschikt voor intensief woongebruik en voor lichte commerciële omgevingen.
 • AC4, klasse 32 Laminaat van deze klasse is goed geschikt voor zwaar woongebruik en normaal commercieel gebruik. Voor particulieren die een hele hoge kwaliteit willen of veel beloping verwachten is dit de juiste klasse, bijvoorbeeld gezinnen met kinderen en huisdieren. Goedkoop laminaat van Luxury Floors bestaat voor 80% uit deze gebruikers klasse.
 • AC5, klasse 33 De sterkste klasse. Laminaat in deze klasse is geschikt voor ruimtes die zeer veeleisend zijn, grotendeels voor ruimtes waar heel veel mensen lopen. Ook in deze klasse heeft Luxury Floors heel veel modellen voor de goedkoopste prijs van Nederland.

De laagste prijsgarantie van Nederland

De inkoopmanager van Luxury Floors heeft een directe relatie met alle grote fabrieken en daardoor bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit laminaatvloeren voor de LAAGSTE PRIJS GARANTIE van Nederland!! Veel aanbieders van laminaatvloeren kopen vaak gewoon bij de groothandel en bieden deze vervolgens aan de consument aan waarbij ze beweren de goedkoopste laminaatvloeren te hebben. Om een goedkoop laminaatverkoper te zijn moet men rechtstreeks bij de fabriek kopen en met kleine marges doorverkopen aan de klant. Dit is het basis principe van Luxury Floors waardoor wij al meer dan 12 jaar de goedkoopste laminaat vloeren winkel zijn van NEDERLAND.

Bij Luxury Floors bespaart u op topkwaliteit

 • Rechtstreekse import bij fabrikanten, geen tussenhandel, minimale winstmarges, maximaal voordeel voor u.
 • 100.000 m2 voorraad en +-300 verschillende en vaak de nieuwste modellen.
 • Alléén Europese topmerken: Quickstep, Balterio, Egger, Krono-original, Classen, Kronotex en Kronoswiss.
 • Laagste prijsgarantie van Nederland zwart op wit.
 • Snelle laminaat bezorgservice, binnen 24 uur kunnen wij bezorgen uit voorraad!
 • Goedkoop laminaat is bij ons géén duurkoop.

Over Luxury Floors

Luxury Floors is een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar actief is in de laminaathandel. Wij zijn een groot/restpartijhandel met een groot assortiment aan laminaat van Europese topmerken tegen spotprijzen. Voor écht goedkoop laminaat moet u bij Luxury Floors zijn.

Dankzij ons unieke netwerk door heel Europa kunnen wij laminaat zeer goedkoop direct afnemen bij fabrikanten. Omdat er niet nog een extra groothandel tussen zit zijn wij dus in staat om deze laminaatvloeren slechts met een kleine marge te verkopen aan de consument. Geen wonder dat u bij ons verzekerd bent van de laagste prijsgarantie.

Naast goedkoop laminaat: ondervloeren en plinten

Behalve goedkoop laminaat vindt u bij Luxury Floors ook veel bijbehorende producten. Denk bijvoorbeeld eens aan goedkope ondervloeren. Elke laminaatvloer heeft een ondervloer nodig. Met een ondervloer:

 • Creëer je een isolerende werking waardoor uw laminaat lekker warm blijft;
 • Beschermt u uw woonruimte tegen vocht door de vochtwerende werking;
 • Voorkomt u klagende onderburen doordat een ondervloer geluidswerend werkt;
 • Wordt uw laminaat stabieler;
 • En creëert u een egale en strakke basis voor uw vloer.

Bij Luxury Floors zijn ondervloeren niet alleen goedkoop, u krijgt er zelfs één gratis bij de aankoop van een laminaatvloer!

Daarnaast hebben we allerlei soorten goedkope plinten. Ook die hebben we beschikbaar in veel verschillende kleuren, natuurlijk tegen de scherpste prijzen. En zoekt u naast uw laminaatvloer ook profielen, plakplinten, dampfolie, softboard of hoekstukjes? Bij Luxury Floors vindt u het allemaal.

Kom langs in onze showroom

Wilt u, ondanks dat ons laminaat zo goedkoop is, onze vloeren eerst met eigen ogen zien? Breng dan een bezoek aan onze grote showroom in Kampen. Hier hebben we honderden decoren/kleuren en voorbeeldborden laminaat die ofwel direct mee te nemen zijn of binnen 24 uur bij u bezorgd kunnen worden.

Bovendien vindt u in onze showroom enthousiaste medewerkers die u graag van professioneel advies voorzien. Op die manier vinden we voor iedereen het meest geschikte goedkoop laminaat.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen