387 artikelen  Laminaat vanaf €1,99 per m²

Luxury Floors hanteert al jaren de laagste prijsgarantie van Nederland. Dit maakt het praktisch onmogelijk om onze topmerken ergens nog goedkoper te vinden. Niet voor niets vindt u in ons assortiment laminaatvloeren vanaf €1,99 per m². Zo hebben wij zelfs een aparte afdeling waar wij onze restpartijen verkopen. Dit zijn vloeren die recent uit het assortiment van het desbetreffende merk zijn genomen. Doordat wij al onze vloeren op voorraad hebben, blijft er wel eens een restpartij over. Deze overgebleven vloeren zijn gloednieuw en kunt u momenteel tegen een extra scherpe prijs kopen. Zo heeft u binnenkort een nieuwe vloer tegen een spotprijs!

Hoogste kwaliteit van goedkoop laminaat

Denkt u aan goedkoop laminaat? Dan denkt u waarschijnlijk aan producten van slechte kwaliteit die uiteindelijk een duurkoop zijn. Bij Luxury Floors is dit zeker niet het geval! Alle vloeren in ons assortiment beschikken over de hoogste kwaliteit. Daarom vindt u bij ons alleen vloeren van de bekendste merken tegen stuntprijzen. De laminaatvloeren hebben allemaal een dikte vanaf 7 millimeter en zijn voorzien van een duurzame toplaag. Daarnaast wordt de kwaliteit van een laminaatvloer vooral bepaald door de kwaliteit van het HDF (High Density Fiberboard) en de toplaag. Een goede HDF plaat zorgt voor een goede duurzaamheid van het goedkoop laminaat en maakt hem stabiel en vochtbestendig. In vergelijking met MDF (Medium Density Fibreboard) heeft HDF een hogere dichtheid, waardoor de drukbestendigheid ook een stuk hoger is. Hierdoor bent u bij Luxury Floors altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen een zachte prijs.

Een melamine toplaag voor de beste kwaliteit

Al onze laminaatvloeren hebben een melamine toplaag die zorgt voor de beste kwaliteit. Deze toplaag wordt over het algemeen uitgedrukt in klasse aangezien er voor elke laminaatvloer wordt een bepaalde AC-waarde vastgesteld. De klasse wordt bepaald aan de hand van een test die meet hoe intensief een vloer belast kan worden voordat de toplaag wegslijt. De AC-waarde bepaalt vervolgens de klasse van ons goedkoop laminaat. Een aantal klassen die u bij Luxury Floors vindt zijn:

  • AC3, klasse 23, 31
    Dit laminaat is geschikt voor intensief woongebruik en voor lichte commerciële omgevingen.
  • AC4, klasse 32
    Laminaat van deze klasse is uitermate geschikt voor zwaar woongebruik en normaal commercieel gebruik. Voor particulieren die een hele hoge kwaliteit willen of die kinderen en huisdieren hebben is dit een prima klassa. Goedkoop laminaat van Luxury Floors bestaat voor 80% uit deze gebruikers klasse.
  • AC5, klasse 33
    De sterkste klasse. Laminaat in deze klasse is geschikt voor ruimtes die zeer veeleisend zijn. Hierbij kunt u denken aan ruimtes waar heel veel mensen lopen, zoals kantoorpanden of winkels. Ook in deze klasse heeft Luxury Floors heel veel modellen met de laagste prijsgarantie van Nederland.

Laagste prijsgarantie bij Luxury Floors

De inkoopmanager van Luxury Floors heeft een directe relatie met alle bekende merken en fabrikanten. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit laminaatvloeren tegen de laagste prijsgarantie van Nederland! Veel aanbieders van laminaat kopen vaak gewoon bij de groothandel en bieden deze vervolgens aan de consument aan waarbij ze beweren de goedkoopste laminaatvloeren te hebben. Maar om dit te kunnen waarborgen, moet men rechtstreeks bij de fabrikanten kopen en met kleine marges uiteindelijk doorverkopen aan de klant. Alleen hiermee wordt het mogelijk om iedereen van goedkoop laminaat te voorzien. Luxury Floors hanteert dit basisprincipe, waardoor wij al meer dan 12 jaar de goedkoopste laminaatwinkel zijn van Nederland.

Laminaat is goedkoop en veelzijdig te gebruiken

In de meeste huishoudens vindt u tegenwoordig standaard een laminaatvloer. Dit is niet zo gek aangezien laminaat goedkoop en veelzijdig is. Daarnaast heeft deze vloer talloze voordelen die ervoor zorgen dat de meeste Nederlanders nog steeds voor dit goedkope materiaal kiezen. Tegenwoordig zijn laminaatvloeren zo populair dat ze zelfs niet meer te onderscheiden zijn van een echte houten vloer. Deze vloer blijft de droom van vele huizenbezitters, maar heeft een hoge prijs. Door voor goedkoop laminaat te kiezen heeft u een prima alternatief voor een houten vloer. Elke plank wordt immers voorzien van zichtbare houtnerven, waardoor de vloer realistischer voelt en oogt dan ooit tevoren. Bovendien is een laminaatvloer tegenwoordig verkrijgbaar in tientallen verschillende kleuren. Hierdoor is er voor ieder interieur wel een perfect exemplaar te vinden!

Goedkoop laminaat is volledig onderhoudsvriendelijk

Een andere reden om voor goedkoop laminaat te kiezen is dat het volledig onderhoudsvriendelijk is. Hierdoor is deze vloer uitermate geschikt voor de meeste ruimtes in huis. Het reinigen van de laminaatvloer doet u door regelmatig te stofzuigen en te dweilen. Hierdoor wordt de levensduur verlengt en gaat het goedkoop laminaat jarenlang mee. Dit betekent dat een laminaatvloer ontzettend duurzaam is. Bovendien verkleurt deze vloer moeilijk en zijn er zelfs exemplaren die 100% waterbestendig zijn. Dit maakt het mogelijk om de laminaatvloer in vochtige ruimtes zoals de badkamer, keuken en het toilet te leggen. Wanneer u een beetje handig bent, is goedkoop laminaat ook prima zelf te leggen. Dankzij de handige kliksystemen hoeft u niet honderden euro’s te betalen om het professionals te laten doen. Wilt u het toch liever uitbesteden? Dan hebben wij ook een professionele legservice.

Bekijk goedkoop laminaat bij Luxury Floors

Wilt u het goedkoop laminaat eerst met eigen ogen zien? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Kampen. Hier hebben wij honderden modellen en kleuren die u kunt bekijken. Doordat wij gebruik maken van voorbeeldborden is het zelfs mogelijk om de laminaatvloer te voelen. Daarnaast is het bij ons mogelijk om het goedkoop laminaat direct mee te nemen. Is uw auto niet groot genoeg om de pakketten mee te nemen? Dan bezorgen wij uw nieuwe vloer graag binnen 24 uur bij u thuis. Tevens vindt u in onze showroom enthousiaste medewerkers die u graag van professioneel advies voorzien. Op die manier vinden wij voor iedereen de perfecte vloer. Met zoveel voordelen gaat u natuurlijk goedkoop laminaat kopen bij Luxury Floors.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen