• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Belakos Touchstone PVC vloeren

De laatste jaren kunnen we niet meer om de populaire industriële woonstijl heen. Dat is niet zo gek. De robuuste elementen van staal, hout en steen zorgen voor een ongekend mooi effect in uw woning. Om een prachtig effect te creëren is een geschikte vloer van essentieel belang. Kies daarom voor de schitterende Belakos Touchstone collectie bij Luxury Floors! De Touchstone reeks vloeren is het neusje van de zalm onder de pvc tegelvloeren! Laat je verassen door alle voordelen en lees verder voor meer informatie.

Bekijk de hier de Belakos Touchstone collectie

Vloertopper!
Belakos Touchstone 25
Belakos Touchstone 25
2 reviews
 36,95  43,99
Direct leverbaar
Vloertopper!
Belakos Touchstone 10
Belakos Touchstone 10
2 reviews
 36,95  43,99
Direct leverbaar
Vloertopper!
Belakos Touchstone 15
Belakos Touchstone 15
2 reviews
 36,95  43,99
Direct leverbaar
Vloertopper!
Belakos Touchstone 20
Belakos Touchstone 20
2 reviews
 36,95  43,99
Direct leverbaar

Belakos Touchstone: sterkte, vertrouwen en duurzaamheid

De Belakos Touchstone pvc tegels is beschikbaar in 4 stenen ogende ontwerpen en straalt sterkte, vertrouwen en duurzaamheid uit. Met de uit de natuur geïnsereerde grijze en antracieten tinten en voelbare tegelstructuur creëert u een compleet nieuwe dimensie in uw gewenste ruimte. Daarnaast zijn de tegels in een vierkant formaat van 61 x 61 centimeter verkrijgbaar, waardoor er een zeer ruimtelijk effect ontstaat in de ruimtes waar u de vloer wenst te plaatsen.

Voordelen van Belakos Touchstone pvc tegels

Laat u verwonderen door de vele voordelen van de pvc tegels van de Touchstone collectie. De vloeren zijn mega sterk en hebben een dikte van 2,5 mm en een krachtige slijtlaag van 0,55 waardoor de vloer geschikt is voor intensief woongebruik. U hoeft zich hierdoor niet zorgen te maken over vallende voorwerpen die de vloer kunnen beschadigen. De Touchstone tegels zijn ontzettend onderhoudsarm en geschikt om te plaatsen in vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. Daarnaast dragen de vloeren bij aan het fijnste wooncomfort, doordat de tegels uitermate geschikt zijn om te combineren met vloerverwarming- en koeling.

  • Niet van echt te onderscheiden en een natuurlijke uitstraling
  • Duurzaam en makkelijk te onderhouden
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming
  • Extra stil door de dikte van maar liefst 4,5 mm
  • Uitzonderlijke prijskwaliteitverhouding

Belkos Touchstone koopt u bij Luxury FLoors!

Zit uw prachtexemplaar ertussen? Bestel dan vandaag nog uw Belkos Touchstone vloer bij Luxury Floors. Nu tijdelijk bij Luxury Floors €47,95 (actieprijs*) incl egaliseren, opschuren en verlijmen. De genoemde prijs is per vierkante meter en ja incl btw kortom geen addertjes onder het gras! Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website of bezoek onze showroom te Kampen voor het grootste en scherpste aanbod in PVC vloeren van Nederland!