Altijd de laagste prijsgarantie!

Thermo Protector

Ondervloer met een goed rendement voor vloerverwarming nodig? De Thermo Protector van Luxury Floors heeft de perfecte prijs/kwaliteit verhouding in huis, Prijs op aanvraag!
Thermo Protector
Afbeelding van Thermo Protector
Afbeelding van Thermo Protector
Afbeelding van Thermo Protector
    • Alle prijzen incl. BTW
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

Specificaties

Artikelnummer
2085
Lengte
15 mtr
Breedte
1 mtr
Pakinhoud
15
Geschikt vloerverwarming
Dikte in mm
2.5
Geschikt voor beton
Geschikt voor hout
nee
Egaliseert in mm
2
10 db gecertificeerd
nee
Warmteweerstand R-waarde
0.050 K/W
Prijs
Op aanvraag

Omschrijving

De enige echte Thermo Protector ondervloer van Luxury Floors is geschikt voor laminaatvloeren op vloerverwarming in een eensgezinswoning. Thermo Protector ondervloer is een geperforeerd PE schuim van 2.5 mm dik. U kunt het overwegen voor uw eigen eensgezinswoning of in uw appartement te gebruiken. De Thermo Protector vermindert het contactgeluid naar ondergelegen ruimten met 8 dB Llin (∆Lw = 19 dB). Daarnaast egaliseert alufoam oneffenheden tot ca. 2 mm in harde afdekvloeren.

Geschikt voor betonnen ondergrond. Warmtegeleidingsweerstand 0,050 m² K/W. Gebruik indien het beton nog vochtig is altijd extra een dampfolie op betonnen ondergronden!Bel ons 

Prijs op aanvraag

Deze prijs is inclusief BTW

Offerte aanvragen
“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen