Altijd de laagste prijsgarantie!

Op zoek naar Egger laminaat? Dan zit u goed bij Luxury Floors, want wij verkopen Egger laminaat gegarandeerd tegen de laagste prijzen van Nederland.

19 artikelen  

Verwijder alle

Egger is een Oostenrijks bedrijf dat bekend staat als een gerenommeerd laminaat producent. Het familiebedrijf veroverde de internationale markt met warme design vloeren, die op een milieubewuste wijze worden geproduceerd. Met de gesloten materialeninkoop zorgt Egger ervoor dat grondstoffen bespaard blijven en er niets verloren gaat. Op deze wijze laat Egger zien verantwoord met hout om te gaan.

Tijdens de afwerking van het oppervlak maakt Egger gebruik van de modernste afwerktechnieken. Dit zorgt voor een authentieke uitstraling in uw huis. Met een lange levensduur bent u daarom gegarandeerd van een prachtige uitstraling in bijvoorbeeld badkamer of keuken. En door de levenslange garantie die Eggers geeft hoeft u zich voorlopig geen zorgen te maken over het meest gebruikte product in uw huis!

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen