Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkoop Laminaat bij Luxury Floors


Wilt u goedkoop een laminaatvloer kopen? Door de laagste prijsgarantie van Nederland weet u zeker dat u nergens goedkoper uw laminaatvloer kunt kopen. En lukt het u wel, dan krijgt u het laminaat met alle toebehoren gratis. U heeft bij Luxury Floors de keuze uit meer dan 300 laminaatmodellen en u vindt dus altijd de vloer die bij u past! In ons assortiment vindt u Europese topmerken als: Quickstep, BerryAlloc, Egger, Krono-original, Classen, Kronotex, Witex, Kronoswiss, Parador, Kaindl, en Tarkett. Direct ons assortiment goedkoop laminaat met houtlook laminaat en laminaat tegels bekijken?

Bekijk onze laminaat vloeren.

Goedkoop laminaat kopen al vanaf €1,99 per m² in onze outlet

Luxury Floors heeft de allerlaagste prijsgarantie van Nederland. Onze topmerken zult u nergens goedkoper vinden. We hebben in ons assortiment al laminaatvloeren vanaf €1,99 per m². Benieuwd naar ons goedkoop laminaat? Bekijk de aanbiedingen in onze outlet, hier vindt u alle laminaat aanbiedingen en restpartijen.

Laminaat is extreem populair

Laminaat is praktisch onderhoudsvrij en slijtvast waardoor het uitermate geschikt is als binnenvloer in uw huis.Het model van laminaatvloeren wordt voornamelijk bepaald door het decorpapier. Topmerk decor papier betekent dat het laminaat bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Het decorpapier wordt altijd voorzien van een extra embossement bewerking zodat het oppervlakte een voelbare structuur krijgt en het nog meer op echt hout of tegel lijkt.

Kwaliteit laminaat bij Luxury Floors

De kwaliteit van een laminaatvloer wordt vooral bepaald door de kwaliteit van het HDF en de toplaag. Een goede HDF plaat zorgt voor een goede duurzaamheid van de laminaatvloer. De dikte van een HDF laag is meestal vanaf 7 mm.

LUXURY FLOORS heeft in zijn assortiment enkel en alleen laminaat van bekende topmerken uit Europa met een dikte vanaf 7mm die is voorzien van een duurzame toplaag......

De melamine toplaag bepaalt de kwaliteit van de laminaat vloeren en wordt uitgedrukt in klasse:

  • AC3, klasse 23, 31 Dit laminaat is geschikt voor intensief woongebruik en voor lichte commerciële omgevingen.
  • AC4, klasse 32 Laminaat van deze klasse is goed geschikt voor zwaar woon gebruik en normaal commerciële gebruik. Voor particulieren die een hele hoge kwaliteit willen of veel beloping verwachten is dit de juiste klasse, bijvoorbeeld gezinnen met kinderen en huisdieren. Laminaat van Luxury Floors bestaat voor 80% uit deze gebruikers klasse.
  • AC5, klasse 33 De sterkste klasse. Laminaat in deze klasse is geschikt voor ruimtes die zeer veeleisend zijn, grotendeels voor ruimtes waar heel veel mensen lopen. Ook in deze klasse heeft Luxury Floors heel veel modellen laminaat voor de goedkoopste prijs van Nederland.

De Goedkoopste Laminaat Garantie van Nederland!

De inkoopmanager van Luxury Floors heeft een directe relatie met alle grote fabrieken en daardoor bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit laminaatvloeren voor de LAAGSTE PRIJS GARANTIE van Nederland !! Veel aanbieders van laminaatvloeren kopen vaak gewoon bij de groothandel en bieden deze vervolgens aan de consument aan waarbij ze beweren de goedkoopste laminaatvloeren te hebben. Om een goedkoop laminaatverkoper te zijn moet men rechtstreeks bij de fabriek kopen en met kleine marges doorverkopen aan de klant. Dit is het basis principe van Luxury Floors waardoor wij al meer dan 12 jaar de goedkoopste laminaat vloeren winkel zijn van NEDERLAND.

Goedkoop laminaat kopen bij Luxury Floors, omdat u bespaart op topkwaliteit!

  • Rechtstreekse import bij fabrikanten, geen tussenhandel, minimale winstmarges, maximaal voordeel voor u.
  • 100.000 m2 voorraad en +-300 verschillende en vaak de nieuwste modellen
  • Alléén Europese topmerken: Quickstep, BerryAlloc, Egger, Krono-original,Classen, Kronotex, Witex, Kronoswiss, Parador, Kaindl, Tarkett
  • Laagste prijsgarantie van Nederland zwart op wit.
  • Snelle laminaat bezorgservice, binnen 24 uur kunnen wij bezorgen uit voorraad !!
  • Goedkoop laminaat is bij ons géén duurkoop