Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkoop Laminaat kopen


Wilt u goedkoop laminaat kopen? Door de laagste prijsgarantie van Nederland weet u zeker dat u nergens goedkoper uw laminaatvloer kunt kopen. En lukt het u wel, dan krijgt u het laminaat met alle toebehoren gratis. U heeft bij Luxury Floors de keuze uit meer dan 300 laminaatmodellen en u vindt dus altijd de vloer die bij u past! In ons assortiment vindt u Europese topmerken als: Quickstep, BerryAlloc, Egger, Krono-original, Classen, Kronotex, Witex, Kronoswiss, Parador, Kaindl, en Tarkett. Direct ons assortiment goedkoop laminaat met houtlook laminaat en laminaat tegels bekijken?

Laminaat collectie bekijken

Goedkoop laminaat kopen al vanaf €1,99 per m² in onze outlet

Luxury Floors heeft de allerlaagste prijsgarantie van Nederland. Onze topmerken zult u nergens goedkoper vinden. We hebben in ons assortiment al laminaatvloeren vanaf €1,99 per m². Benieuwd naar ons goedkoop laminaat? Bekijk de aanbiedingen in onze outlet, hier vindt u alle laminaat aanbiedingen en restpartijen.

Laminaat is extreem populair

Laminaat is praktisch onderhoudsvrij en slijtvast waardoor het uitermate geschikt is als binnenvloer in uw huis.Het model van laminaatvloeren wordt voornamelijk bepaald door het decorpapier. Topmerk decor papier betekent dat het laminaat bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Het decorpapier wordt altijd voorzien van een extra embossement bewerking zodat het oppervlakte een voelbare structuur krijgt en het nog meer op echt hout of tegel lijkt.

Kwaliteit laminaat bij Luxury Floors

De kwaliteit van een laminaatvloer wordt vooral bepaald door de kwaliteit van het HDF en de toplaag. Een goede HDF plaat zorgt voor een goede duurzaamheid van de laminaatvloer. De dikte van een HDF laag is meestal vanaf 7 mm.

LUXURY FLOORS heeft in zijn assortiment enkel en alleen laminaat van bekende topmerken uit Europa met een dikte vanaf 7mm die is voorzien van een duurzame toplaag......

De melamine toplaag bepaalt de kwaliteit van de laminaat vloeren en wordt uitgedrukt in klasse:

  • AC3, klasse 23, 31 Dit laminaat is geschikt voor intensief woongebruik en voor lichte commerciële omgevingen.
  • AC4, klasse 32 Laminaat van deze klasse is goed geschikt voor zwaar woon gebruik en normaal commerciële gebruik. Voor particulieren die een hele hoge kwaliteit willen of veel beloping verwachten is dit de juiste klasse, bijvoorbeeld gezinnen met kinderen en huisdieren. Laminaat van Luxury Floors bestaat voor 80% uit deze gebruikers klasse.
  • AC5, klasse 33 De sterkste klasse. Laminaat in deze klasse is geschikt voor ruimtes die zeer veeleisend zijn, grotendeels voor ruimtes waar heel veel mensen lopen. Ook in deze klasse heeft Luxury Floors heel veel modellen laminaat voor de goedkoopste prijs van Nederland.

De laagste prijsgarantie van Nederland

De inkoopmanager van Luxury Floors heeft een directe relatie met alle grote fabrieken en daardoor bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit laminaatvloeren voor de LAAGSTE PRIJS GARANTIE van Nederland !! Veel aanbieders van laminaatvloeren kopen vaak gewoon bij de groothandel en bieden deze vervolgens aan de consument aan waarbij ze beweren de goedkoopste laminaatvloeren te hebben. Om een goedkoop laminaatverkoper te zijn moet men rechtstreeks bij de fabriek kopen en met kleine marges doorverkopen aan de klant. Dit is het basis principe van Luxury Floors waardoor wij al meer dan 12 jaar de goedkoopste laminaat vloeren winkel zijn van NEDERLAND.

Bij Luxury Floors bespaart u op topkwaliteit

  • Rechtstreekse import bij fabrikanten, geen tussenhandel, minimale winstmarges, maximaal voordeel voor u.
  • 100.000 m2 voorraad en +-300 verschillende en vaak de nieuwste modellen
  • Alléén Europese topmerken: Quickstep, BerryAlloc, Egger, Krono-original,Classen, Kronotex, Witex, Kronoswiss, Parador, Kaindl, Tarkett
  • Laagste prijsgarantie van Nederland zwart op wit.
  • Snelle laminaat bezorgservice, binnen 24 uur kunnen wij bezorgen uit voorraad !!
  • Goedkoop laminaat is bij ons géén duurkoop


“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen