• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Quick-Step Creo laminaatvloer | Luxury Floors

De Creo laminaatvloeren collectie van Quick-Step bestaat uit sterke vloeren die verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren. De afwerking van de Creo collectie is, zoals we gewend zijn van Quick-Step, van uitstekende kwaliteit.

Bekijk hier alle Quick-Step Creo laminaatvloeren

Quick-Step Creo CRH3177 Bruine Eik Charlotte
0 reviews
 17,95  19,95
Direct leverbaar
Quick-Step Creo CRH3176 Eik Natuur Louisiana
0 reviews
 17,95  19,95
Direct leverbaar
Quick-Step Creo CRH3178 Witte Eik Charlotte
0 reviews
 17,95  19,95
Direct leverbaar
Quick-Step Creo CRH3182 Eik Natuur Virginia
0 reviews
 17,95  19,95
Direct leverbaar
Quick-Step Creo CRH3181 Grijze Eik Tennessee
0 reviews
 17,95  19,95
Direct leverbaar
Quick-Step Creo CRH3179 Lichte Eik Tennessee
0 reviews
 17,95  19,95
Direct leverbaar
Quick-Step Creo CRH3180 Eik Natuur Tennessee
0 reviews
 17,95  19,95
Direct leverbaar
Quick-Step Creo CRH3175 Beige Eik Louisiana
0 reviews
 17,95  19,95
Direct leverbaar

Quick-Step laminaatvloeren, geschikt voor elk budget

Dankzij het speelse uiterlijk van de Creo laminaatvloeren collectie past de vloer bij vrijwel elke ruimte in uw huis. Kwaliteit hoeft niet altijd veel geld te kosten, zo bewijst Quick-Step met deze prachtige Creo collectie.

De laminaatvloeren uit de Creo serie van Quick-Step hebben een prachtig glad oppervlak zonder groef. Net zoals alle andere vloeren van Quick-Step heeft de Creo versie het Uniclic Kliksysteem, waardoor de vloer snel en gebruiksvriendelijk geplaatst kan worden. Daarbij heeft deze prachtige Creo collectie ook een toplaag dat wel tien keer krasbestendiger is dan normaal laminaat, dankzij de Scratch Guard Technolgie

Een voordelige laminaatvloer van kwaliteit zonder fratsen

De Creo collectie is een serie met prachtige traditionele laminaatvloeren. Elke uitvoering bestaat uit een eenvoudige, natuurlijke houttekening. De vloer is tot in de perfectie uitgewerkt waardoor het nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. Creo laminaatvloeren zijn de ideale, neutrale basis voor elke ruimte.

De voordelen van Quick-Step laminaat

Al het laminaat van Quick-Step kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het laminaat erg mooi. Quick-Step is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne laminaat vloeren maken. Wat voor design het laminaat ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer.

Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Quick-Step laminaat erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze laminaat vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit! Quick-Step laminaat maakt tevens gebruik van het unieke en wereldberoemde unicklicksysteem. Dit maakt het laminaat erg makkelijk te leggen.

Wat kost een Quick-Step Creo vloer?

Quick-Step Creo vloeren zijn mooi en kwalitatief, en dat ook nog eens voor een goede prijs. De kosten van de Quick-Step vloer wordt per vierkante meter gerekend, en zijn afhankelijk van de specifieke vloer. Net zoals vloeren van andere merken is het laminaat een goedkopere optie dan PVC. Bij Luxury Floors heeft u al een echte Quick-Step Creo vloer vanaf €14,80 per m²! Profiteer snel van deze aanbiedingen. U zult deze vloeren nergens anders goedkoper vinden.

Koop uw Quick-Step Creo vloer met laagsteprijsgarantie bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Quick-Step Creo vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuis bezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen. Ziet u uw gewenste Quick-Step vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden.