• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Laminaat aanbieding

Bent u op zoek naar een stijlvolle vloer tegen een aantrekkelijke prijs? Dan zit u met de spectaculaire laminaat aanbiedingen van Luxury Floors zeker weten goed. In onze outlet vindt u namelijk verschillende varianten in de modernste kleuren. Het maakt niet uit wat voor interieur u heeft, want er zit altijd wel een perfect exemplaar tussen. Al onze laminaat acties zijn altijd extra scherp geprijsd. Zo weet u dat u nooit te veel betaalt voor een mooie laminaatvloer. Neem snel een kijkje en maak zowel uw woning als uw portemonnee blij!

Waarom laminaat?

Ondanks de komst van de PVC vloeren, blijft laminaat ontzettend populair. Dit is niet zo gek aangezien deze vloer er niet alleen schitterend uitziet, maar ook nog eens veel voordelen met zich meebrengt. Zo is een laminaatvloer eenvoudig te leggen dankzij het handig kliksysteem en is het geheel onderhoudsvriendelijk. Dit houdt in dat u, in tegenstelling tot bij een houten vloer, niet meerdere keren per jaar de vloer hoeft te behandelen. Voor het reinigen van laminaat heeft u slechts een stofzuiger en een dweil nodig. Hiermee verdwijnen stof en vuil als sneeuw voor de zon. Ideaal als u bijvoorbeeld doordeweeks niet zoveel tijd heeft voor het huishouden.

Laminaat actie voor iedereen

Vandaag de dag is een laminaatvloer in honderden verschillende kleuren en patronen te krijgen. Hierdoor is er eigenlijk altijd wel een laminaat actie te vinden. Daarnaast is een laminaatvloer gemakkelijk te combineren met diverse interieurstijlen. Zo past een donkere vloer perfect bij een robuust en industrieel interieur. De lichtere kleuren zijn veel subtieler en zijn daardoor uitermate geschikt om te combineren met een Scandinavisch of minimalistisch uitstraling. Bent u een liefhebber van een landelijk interieur? Dan is een bruine vloer een uitstekende keuze. Een bruine laminaatvloer imiteert immers de schoonheid van echt hout, waardoor het perfect te combineren is met diverse houten elementen in uw woning. Bovendien is er steeds meer laminaat in de aanbieding dat beschikt over zichtbare houtnerven. Deze houtnerven zorgen voor een realistischer uitstraling. Een laminaatvloer is tegenwoordig dan ook nauwelijks meer te onderscheiden van een echte houten vloer. U geniet dus van de wonderen uit de natuur met alle voordelen van laminaat. Een win-win!

Nog meer laminaat korting!

Overweegt u om een nieuwe laminaatvloer bij Luxury Floors te kopen? Dan geniet u altijd van nog meer spectaculaire aanbiedingen. Zo krijgt u tijdelijk een gratis ondervloer ter waarde van €2,95 bij iedere bestelling. Hiermee bespaart u aanzienlijk op de kosten van een ondervloer, waardoor u meer geld overhoudt voor andere klussen in uw woning. Dit maakt het klussen wel heel voordelig. Wacht dus niet te lang en koop snel uw laminaat bij Luxury Floors! Bij ons bent u altijd verzekerd van de laagste prijsgarantie en geniet u van de aantrekkelijkste laminaat kortingen. In onze outlet vindt u bijvoorbeeld overgebleven restpartijen tegen dumpprijzen. Ideaal als u met een klein budget een nieuwe vloer in huis wilt halen.

Kliklaminaat aanbieding laten bezorgen

Wanneer u een keuze heeft gemaakt, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van uw laminaat gaan genieten. Bij Luxury Floors begrijpen wij dit als geen ander. Daarom heeft u bij ons altijd de mogelijkheid om uw nieuwe laminaatvloer te laten bezorgen. Dit geldt zelfs voor onze kliklaminaat aanbiedingen! Binnen 24 tot 48 uur heeft u de vloer in huis. Ideaal als u zo snel mogelijk wilt beginnen met het leggen van de vloer. Is het leggen van laminaat niets voor u? Dat is geen enkel probleem, want wij hebben een ook een legservice. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden of bezoek onze showroom aan de Haatlanderdijk 6-D in Kampen. Bij Luxury Floors bent u bovendien aan het juiste adres voor de goedkoopste laminaat aanbiedingen!