Altijd de laagste prijsgarantie!

Laminaat aanbieding - al vanaf €0,75 p/m²

  • 7 mm restpartij al vanaf 0,75 p/m²
  • 8 mm restpartij al vanaf 0,95 p/m²
  • 10 mm restpartij al vanaf 1,49 p/m²
  • 12 mm restpartij al vanaf 1,99 p/m²

Ontdek de spectaculaire laminaat aanbiedingen van Luxury Floors. Blijf op de hoogte, houdt daarom deze pagina altijd in de gaten. Wilt u meer weten over voorwaarden, outlet, prijsacties en aanbiedingen? Neem gerust contact op voor meer informatie. Vindt u het elders goedkoper? Krijgt u het laminaat met alle toebehoren gratis!

54 artikelen  Actie! Nog meer laminaat voordeel!

Alleen deze week! Geheel gratis ondervloer t.w.v. € 2,95 per m2(!) bij iedere bestelling! Wacht daarom niet te lang en onderneem deze week nog actie! U bent verzekerd van de laagste prijsgarantie.
PS: Wist u dat Luxury Floors ook restpartijen laminaat tegen dumpprijzen aanbiedt in de laminaat outlet?

Laminaat bezorgservice

Keuze gemaakt? U wilt het liever laten bezorgen? Dat kan! Binnen 24 tot 48 heeft u de beschikking over uw laminaat. Ook het laminaat door ons laten leggen? Geen enkel probleem, Luxury Floors voorziet u graag in een totaal laminaat service aanbod. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden of bezoek de showroom aan de Haatlanderdijk 6-D in Kampen. Keuze uit meer dan 300 laminaat modellen, op voorraad!

Waarom laminaat?

Laminaat is eenvoudig te leggen, goedkoop en verkrijgbaar in vele soorten en maten. Het is duurzaam, onderhoudsarm en lijkt het sterk op een echte houten vloer. U creëert met laminaat de sfeer die u wilt! Kies voor een lichte vloer, donkere of juist een glanzende vloer. Welke type vloer u ook zoekt, u vindt het zeker bij Luxury Floors. Meer informatie omtrent product aanbod Luxury Floors? Bel gerust.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen