Restpartijen laminaat


Bij Luxury Floors kunt u ook terecht voor restpartijen laminaat die wij verkopen tegen dumpprijzen! Wees er snel bij i.v.m. snelle voorraden en hoge doorloop. Laminaat tegen absolute bodemprijzen. Neem vandaag nog contact op of bezoek onze laminaat showroom van 100.000 m2 in Kampen! Bekijk de onderstaande prijzen!

Laminaat tot 12 m2 € 1,95 per m2

Laminaat tot 16 m2 € 2,95 per m2

Laminaat tot 20 m2 € 3,95 per m2

Let op: Gratis ondervloer is niet geldig bij deze restpartijen !!

Laminaat voor ''weggeef prijzen''

Mooi en duurzaam laminaat hoeft helemaal niet duur te zijn! Luxury Floors heeft voor u altijd het scherpste aanbod laminaat! Naar welke type, merk of soort vloer u ook naar zoekt bent, u vindt het hier. Dankzij een goed netwerk met betrouwbare en kwalitatieve laminaatfabrikanten is Luxury Floors in staat om u de beste prijsgaranties af te geven. Ons motto is niet voor niets: Elders goedkoper? Krijgt u het laminaat en alle toebehoren gratis!

Interesse in een bepaald type laminaatvloer? Bel direct 038-3374025

Neem gerust direct contact op voor een goedkope laminaatvloer. Wij beloven u: U zult niet teleurgesteld worden!

Laminaat laten bezorgen?

Laminaat goedkoop en snel bezorgen? Luxury Floors beschikt over zijn eigen bezorgdienst en levert binnen 48 uur uw laminaat! Door heel Nederland! Behoefte aan een nog snellere levering? Vraag vandaag nog naar de beschikbaarheid van laminaat en de bijhorende mogelijkheden. We staan u graag te woord om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Luxury Floors voorziet in uitgebreide product- en dienstverlening services. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk onze nieuwe vloeren en huidig assortiment laminaat vloeren.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen