Altijd de laagste prijsgarantie!

Waarom u een witte pvc vloer wilt kopen? De kleur wit kan gebruikt worden om in een kamer een rustige uitstraling te creëren. Wit is dan ook erg geschikt voor de slaap- of de werkkamer, plekken waar men vaak komt om uit te rusten of gedachten te verzetten. Een witte PVC vloer geeft een frisse en ruimtelijke uitstraling: van een industriële look tot een warme uitstraling. Wittinten zijn het hele jaar door prachtig. Maar zeker in de wintermaanden, tijdens de donkere dagen, zorgt het voor frisheid en vriendelijkheid in uw interieur.

39 artikelen  

Verwijder alle


Met wit kunt u alle kanten op. Intens wit, romig wit, melkwit, zongebleekt wit, het is allemaal mogelijk en ook allemaal goed met elkaar te combineren. Door te spelen met lichtinval, zachte tinten en crème achtige kleuren kunt u uw huis omtoveren tot een landelijk decor met een romantische sfeer en tijdloze eenvoud.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen