96 artikelen  

Verwijder alle


Waarom kiezen voor een witte PVC vloer?

Er zijn verschillende redenen waarom u kunt kiezen voor een PVC vloer in de kleur wit. Zo doet hij de oppervlakte waar hij in ligt groter lijken dan die in werkelijkheid is. Ideaal dus voor de wat kleinere ruimtes.

Ook zorgt een witte PVC vloer zorgt voor een rustige uitstraling in ruimtes. Deze sfeer wilt u natuurlijk creëren in ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer of keuken. Maar het zou ook erg goed van pas komen in een werkruimte. Een witte PVC vloer zorgt tevens voor een frisse en ruimtelijke uitstraling.

Daarnaast is een witte vloer een lichtpuntje tijdens donkere dagen. Gedurende de wintermaanden is het iedere dag een stuk minder lang licht. Een deprimerende tijd volgens veel mensen. Een witte vloer draagt bij aan een frissere uitstraling, het houdt u scherper en zal ook bijdragen aan een positieve gemoedstoestand tijdens donkere dagen.

Witte PVC visgraat vloer

Om een rustieke sfeer en karakter aan uw woning te geven, kunt u kiezen voor een witte PVC visgraat vloer. In combinatie met zwarte interieurdelen zal dit een perfecte uitstraling genereren. Als u crème achtige tinten in uw huis heeft is dit ook goed te combineren. Door te spelen met lichtinval zijn er ook genoeg mogelijkheden om uw interieur te matchen.

Witte PVC vloer met betonlook

Wilt u graag een industriële look geven aan uw woning? Dan bent u goed af met een witte PVC vloer met betonlook. Met dit materiaal voegt u een flink karakter toe aan de woning zonder dat het sober wordt. Laat de wanden vooral kaal, het liefst zonder stucwerk of behang. Gewoon lekker basic zodat de stoere vloer goed tot zijn recht komt.

De voordelen van een PVC vloer

Er zijn verschillende vloertypen die u kunt kiezen als u graag een witte vloer wilt. Het kiezen voor een PVC vloer heeft meerdere voordelen.

  • Ten eerste gaat deze vloer jarenlang mee waardoor deze keuze duurzaam is. Niet alleen verstandig voor uw portemonnee, maar ook draagt u een steentje bij aan het milieu als u dat belangrijk vindt.
  • Ten tweede is dit type vloer gemakkelijk schoon te maken en te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld makkelijk water gebruiken om de vloer schoon te poetsen. Dit is een groot voordeel vergeleken met een vloer als laminaat dat minder goed tegen water kan.
  • Ten derde is een PVC ook goed voor de temperatuur in het huis. Deze vloer is namelijk zeer geschikt voor vloerverwarming. De ondergrond draagt bij aan goede isolatie van het huis waardoor het in de zomer koel blijft en in de winter warm.
  • Tenslotte is een PVC vloer ook heel geluiddempend. Vooral voor mensen die in een flat wonen of in een huis met onderburen is ideaal, omdat u ermee de geluidshinder beperkt. U hoeft dus niet steeds meer bang te zijn dat u te veel lawaai maakt als u over uw vloer loopt.

Witte PVC vloer leggen

Het leggen van een witte PVC vloer is zeer gemakkelijk. De planken kunnen loodrecht op elkaar gemonteerd worden middels een simpele klikverbinding. Kiest u voor een plak PVC vloer, dan is het leggen wel wat lastiger Komt u er niet uit? Dan heeft Luxury Floors een professionele legservice voor u beschikbaar.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen