38 artikelen  

Verwijder alle


Waarom Quick-Step Rigid vloeren?

Quick-Step is altijd een merk geweest dat voorop liep in de ontwikkelingen op de vloerenmarkt. Zo ging het met het Uniclic-systeem (het eerste lijmloze kliksysteem ooit), zo gaat het nu met de Rigid vloeren. Kiest u voor Quick-Step, dan kunt u vertrouwen op vloeren die:

  • Enorm sterk zijn. Laat u uit onhandigheid wel eens iets vallen? Dan hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken dat uw vloer beschadigd raakt. Rigid vloeren van Quick-Step zijn voorzien van een massieve vinylkern met extra glasvezelbescherming, waardoor ze wel tegen een stootje kunnen.
  • Zacht, warm en stil zijn. Er zijn geen Rigid PVC vloeren te koop die zachter zijn dan die van Quick-Step. Erop lopen is een feest voor uw voeten. Tegelijkertijd hebben de vloeren geluidsabsorberende eigenschappen, waardoor ze ook bijdragen aan een betere akoestiek in uw woning.
  • Vlekbestendig zijn. Heeft u huisdieren of kinderen, dan is af en toe een vieze vloer niet te voorkomen. Maar wat voor vlek u ook in uw Quick-Step Rigid vloer heeft, dankzij de revolutionaire Stain Guard technologie is hij er zo weer uit. Bij geen enkel ander merk zijn de vloeren zo vlekkenbestendig.

Quick-Step bestellen bij Luxury Floors

Bestel nu uw favoriete Quick-Step Rigid vloer en profiteer van een snelle levering door heel Nederland en België. Daarnaast betaalt u bij ons altijd gegarandeerd de laagste prijs. Ziet u uw gewenste vloer elders goedkoper? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen