• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Quick-Step Impressive Patterns vloer

Bij Luxury Floors koopt u goedkope laminaatvloeren van topkwaliteit. U vindt hier de goedkoopste laminaat vloeren van topmerken vanaf €24,25 per m². Is dezelfde vloer elders toch goedkoper? Dan krijgt u de vloer helemaal gratis! Luxury Floors heeft een ruim assortiment vloeren met houtstructuur of tegelstructuur. De vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal. Bekijk snel ons assortiment.

Bekijk hier alle Quick-Step Impressive Patterns laminaatvloeren

Quick-Step Impressive Patterns IPA4160 Eik Visgraat Medium
0 reviews
 34,95  38,95
Direct leverbaar
Quick-Step Impressive Patterns IPA4161 Eik Visgraat Natuur
0 reviews
 34,95  38,95
Direct leverbaar
Quick-Step Impressive Patterns IPA4162 Eik Visgraat Bruin
0 reviews
 34,95  38,95
Direct leverbaar
Quick-Step Impressive Patterns IPA4142 Royal Eik Natuur
0 reviews
 34,95  38,95
Direct leverbaar
Quick-Step Impressive Patterns IPA4164 Eik Visgraat Taupe
0 reviews
 34,95  38,95
Direct leverbaar
Quick-Step Impressive Patterns IPA4145 Royal Eik Donkerbruin
0 reviews
 34,95  38,95
Direct leverbaar

Quick-Step Impressive Patterns bij Luxury Floors: laminaatvloeren van hoge kwaliteit

Quick-Step is een merk en vloerenproducent en produceert al ruim 30 jaar vloeren van hoge kwaliteit. Quick-Step is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Quick-Step producten.

De voordelen van Quick-Step Impressive Patterns laminaatvloeren

Al het laminaat van Quick-Step kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het laminaat erg mooi. Quick-Step is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne laminaat vloeren maken. Wat voor design het laminaat ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt opgelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het Quick-Step laminaat erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze laminaat vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

Laminaat van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van laminaat zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de Quick-Step Impressive Patterns vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de Quick-Step Impressive Patterns vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Bestel nu een Quick-Step Impressive Patterns laminaatvloer bij Luxury Floors

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Wacht niet langer en bestel een Quick-Step vloer online bij Luxury Floors. De vloer wordt bij u thuisbezorgd en u kunt er ook voor kiezen om de vloer door onze professionals te laten leggen. Wilt u de vloer eerst nog even zien, kom dan langs in onze showroom van 2000m² waar u ons hele assortiment kan bekijken en direct meenemen. Ziet u uw gewenste Quick-Step Impressive Patterns vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis! * Bekijk de voorwaarden.