20 artikelen  

Verwijder alle


Quick-Step Eligna laminaatvloeren: voordelig bij Luxury Floors

Een Quick-Step Eligna laminaatvloer heeft een prachtig intense houtstructuur met een zeer vlakke afwerking. De vloeren zijn eenvoudig te combineren met de rest van uw interieur en brengen een oase van sfeer, maar tegelijkertijd rust naar uw woning. De print en structuur van het Eligna laminaat is uitzonderlijk realistisch door de fijne print en de prachtige structuur in de toplaag. De Quick-Step Eligna laminaatvloeren zijn verkrijgbaar vanaf € 21,55 per m2.

Quick-Step Eligna laminaatvloeren: zeer vochtbestendig

Waar de Quick-Step Eligna laminaatvloeren collectie zich in onderscheid is ongetwijfeld de mate van waarin deze waterbestendig is. In een huis waar wordt geleefd gebeuren soms nou eenmaal ongelukken, zoals het spillen van drinken op de vloer. De laminaatvloer is van hoge kwaliteit en zal dit drinken dus weren, waardoor de kans op vlekken in uw vloer wordt verminderd.

De voordelen van Quick-Step Eligna laminaat

Quick-Step laminaat heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. Hierdoor heeft elke Quick-Step laminaatvloer een mooie uitstraling en mag de klant rekenen op kwaliteit.

Bij het ontwikkelen van de Eligna collectie heeft Quick-Step de focus gelegd op een aantal aspecten:

Vloerverwarming

De gehele Eligna vloerencollectie is geschikt om te combineren met vloerverwarming tot 28 graden celcius.

Waterbestendig

De gehele collectie Eligna laminaatvloeren zijn uiterst waterbestendig en dus erg leefbaar.

Makkelijk te leggen

Een Eligna vloer van Quick-Step is zeer eenvoudig te leggen, door het unieke kliksysteem.

Eenvoudig te reinigen

De planken van de vloerencollectie Eligna hebben geen V-groef, waardoor deze zeer eenvoudig zijn schoon te maken en te onderhouden. Daarnaast zorgt het ontbreken van een V-groef voor een uiterst strakke uitstraling.

Een krasbestendige laminaatvloer van Luxury Floors

De Eligna collectie is uitermate goed bestand tegen krassen door de unieke Scratch Guard technologie, dit maakt de laminaatvloeren tot wel 10 keer krasbestendiger. Dit maakt dat een Quick-Step Eligna vloer een zeer geschikte vloer is voor een woning waar intensief wordt geleefd.

Koop uw Quick-Step Eligna vloer met laagsteprijsgarantie bij Luxury Floors

Staat u op het punt een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Quick-Step Eligna vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice.

Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen