• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

PVC vloer laten leggen inclusief egaliseren en verlijmen

Wilt u uw PVC vloer professioneel laten leggen door echte experts? Maak dan gebruik van onze legservice als u een nieuwe PVC vloer aanschaft. Bij Luxury Floors hebben we ruim twintig jaar ervaring in het leggen van verschillende soorten PVC vloeren. Zo bent altijd verzekerd van een prachtig gelegde vloer.

Hier een greep uit onze plak PVC Collectie

Vloertopper!
 Luxury Floors Visgraat XL Soetermere Eik
Luxury Floors Visgraat XL Soetermere Eik
1 review
 19,95  49,95
Direct leverbaar
Aspecta Elemental Dryback Chevron D5C76501X Iconic Oak Prespa
0 reviews
 44,95  49,99
Direct leverbaar
Aspecta Elemental Dryback Chevron D5C76524X Iconic Oak Bolsena
0 reviews
 44,95  49,99
Direct leverbaar
Aspecta Elemental Dryback Chevron D5C76526X Iconic Oak Albano
0 reviews
 44,95  49,99
Direct leverbaar

Bij Luxury Floors maken we het verschil door onze unieke combinatie van prijs en kwaliteit. Niet alleen leggen wij uw PVC vloer, wij doen dit standaard inclusief egaliseren en verlijmen. Daarnaast kunt u bij ons uw PVC vloer laten leggen al voor €23,95 per m2. Profiteer gauw van deze superscherpe prijs; wij nemen u het werk graag uit handen!

PVC vloer laten leggen in drie dagen

Een PVC vloer leggen doen wij doorgaans in drie dagen. Op de eerste dag egaliseren we uw vloer. We brengen een egalinelaag aan en schuren de cementsluiter. Vervolgens brengen we lijm aan op de nieuw geëgaliseerde basisvloer. De tweede dag is een rustdag; dan krijgt de vloer de kans om uit te harden. Tot slot leggen we op de derde dag de PVC vloer er daadwerkelijk in door hem te verlijmen en perfect af te werken.

Profiteer van onze scherpe tarieven

Wilt u uw nieuwe PVC vloer laten leggen door ons, dan profiteert u van onze messcherpe legprijzen. Wij hanteren een tarief van €23,95 per m2 inclusief egaliseren en verlijmen. Dit geldt voor alle normale PVC-stroken met houtlook en tegelmotief. Voor onze visgraat PVC vloeren of modellen met Hongaarse puntmotief gelden andere tarieven. Zo hebben wij een zevental PVC visgraat vloeren die wij inclusief leggen aanbieden voor slechts €51,95 (incl. btw) per m2. Vraag naar onze prijzen en actievoorwaarden.