2 artikelen  

Uw PVC vloer schoonhouden

Het schoonmaken van PVC vloeren kunt u doen op verschillende manieren. Ten eerste is het aan te raden om de vloer regelmatig te stofzuigen of aan te vegen om stof en andere stukjes vuil te verwijderen. Zand en kleine steentjes kunnen nare krassen achterlaten op uw vloer, dus het is maar beter om dit zo gauw mogelijk weg te halen. Een goede deurmat bespaart u al een hoop ellende.

Echt goed schoonmaken doet u met een PVC reiniger

Stofzuigen is een goed begin, maar uw PVC vloer blijft pas echt blinkend schoon als u hem dweilt en daarbij een goede PVC reiniger gebruikt. Verwijder voordat u begint met dweilen losliggend vuil en stof met behulp van een stofzuiger. Op die manier kunt u een stuk schoner dweilen.

Het dweilen zelf doet u het beste met lauwwarm water. Té warm water kan namelijk uw vloer beschadigen. Er worden verschillende schoonmaakmiddelen gebruikt voor het schoonmaken van PVC vloeren, maar in werkelijkheid is niet elk middel even geschikt. Sommige schoonmaakmiddelen, bijvoorbeeld producten die te veel zeep bevatten, geven uw vloer namelijk een doffe uitstraling of laten strepen achter.

Dweilen met water en een scheutje schoonmaakazijn is prima, maar beter is het om een speciale PVC reiniger te gebruiken. PVC reinigers tasten de beschermlaag van uw vloer niet aan en geven een streeploos resultaat. Pas altijd wel goed op met de dosering. Gebruikt u een te hoge dosering, dan kan dat uw vloer alsnog beschadigen.

PVC reinigers bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors vindt u verschillende PVC reinigers van hoge kwaliteit. Zo verkopen wij PVC reinigers van het merk Fris. Dit product zorgt voor een streeploos resultaat en ruikt ook nog eens enorm lekker.

Heeft u een PVC vloer van het merk Quick-Step, kies dan voor onze speciale Quick-Step Reinigingskit Set. Deze set bevat niet alleen een reinigingsmiddel, maar ook een cleanmop met telescopische steel. Zo heeft u meteen alles in huis om uw PVC vloer grondig schoon te maken.

Bestel snel uw gewenste PVC reiniger in onze webshop en profiteer van onze voordelige service.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen