6 artikelen  


Reinigen van laminaat

Laminaat is erg onderhoudsvriendelijk en het reinigen van de vloer is daarom ook al binnen een handomdraai gedaan. Met een stofzuiger en een schoonmaakdoek kunt u de vloer goed reinigen. Als aanvulling hierop kunt u gebruik maken van de Fris Laminaat Reiniger. Hiermee verwijdert u gemakkelijk vuil en vlekken en wordt de laminaatvloer streeploos schoon.


Reinigen van PVC

Om een PVC vloer te reinigen maakt u gebruik van lauw of warm water. Gebruik geen kokend water, dit kan zorgen voor beschadiging van de vloer. Maak hierbij gebruik van de Fris PVC Reiniger om vuil te verwijderen. Bij gebruik van de juiste onderhoudsproducten voor uw vloer verlengt u de levensduur van de PVC vloer.

Quick-Step Reinigingskit Set

Speciaal voor het onderhoud van uw Quick-Step vloer kunt u gebruik maken van de Quick-Step Reinigingskit Set. Geschikt voor zowel laminaat, PVC en parket. Met behulp van het Quick Step Clean onderhoudsmiddel zorgt u ervoor dat de vloer er weer als nieuw uit ziet. Gebruik hiervoor de cleanmop om het onderhoudsmiddel aan te brengen op de vloer.

Quick-Step Herstellingskit

Om kleine beschadigingen op uw vloer te herstellen, maakt u gebruik van de Quick-Step Herstellingskit. Met deze speciale reparatiekit voor uw Quick-Step vloer kunt u met de bijgevoegde wasblokjes de kleur van de vloer nabootsen en er zo voor zorgen dat de beschadiging op de vloer niet meer zichtbaar is.

Quick-Step Starterskit

Met de Quick-Step Starterskit kunt u gemakkelijk zelf een PVC vloer leggen en onderhouden. De kit bestaat uit een Livyntool, een Livyn Cleaner en een Livyn Mes. Met dit pakket bent u helemaal voorbereid op uw nieuwe vloer, het leggen ervan en tot slot het onderhouden.


Quick-Step Deurmat Set

De Quick-Step Deurmat Set zorgt ervoor dat zand en vuil uw huis niet meer binnendringen. Zo voorkomt u weer beschadigingen aan uw vloer. Het aluminiumframe dat om de mat heen zit is in de vloer verzonken zodat de deurmat er precies in past.

Onderhoudsproducten kopen bij Luxuryfloors

Bij Luxuryfloors vindt u de beste onderhoudsproducten voor verschillende type vloeren. Wilt u de levensduur van uw vloer verlengen? Koop dan de juiste producten om uw vloer zo goed mogelijk te onderhouden, schoon te maken of beschadigingen te verwijderen. Bekijk ons aanbod in laminaat, PVC, houten vloeren, bijbehorende reinigingsproducten en nog veel meer.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen