Kunststof laminaat


Wilt u al jaren een houten vloer, maar is dit niet praktische voor uw woonsituatie? Dan is kunststof laminaat de perfecte oplossing. Deze vloer staat er namelijk om bekend dat het de schoonheid van echt hout combineert met alle voordelen van laminaat. Zo beschikt kunststof laminaat over zichtbare houtnerven, waardoor het realistischer oogt dan ooit tevoren. Door het gebruik van kunststof is deze vloer ook nog eens volledig onderhoudsvriendelijk. Ideaal als u een huishouden met kinderen of huisdieren heeft!

Wat is kunststof laminaat?

Wanneer men spreekt over kunststof laminaat, dan wordt hier eigenlijk altijd een klik PVC vloer mee bedoeld. Dit is een vloer die in de afgelopen jaren steeds populairder is geworden doordat het volledig onderhoudsvriendelijk is. Door kunststof, oftewel polyvinylchloride, te gebruiken beschikt deze laminaatvloer over een ontzettend sterke bovenlaag. Dit in tegenstelling tot normaal laminaat dat gemaakt is van samengeperste houtvezels. Dankzij deze bovenlaag kan kunststof laminaat niet alleen tegen een stootje, maar is het ook 100% waterbestendig. Dit maakt het mogelijk om de vloer te gebruiken in verschillende vochtige ruimtes. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de badkamer, de keuken en het toilet. Doordat deze laminaatvloer waterbestendig is, kunt u eenvoudig het kunststof laminaat in uw gehele woning leggen. Hiermee zorgt u ervoor dat er een perfecte eenheid komt in uw interieur.

Veel keuze bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors begrijpen wij als geen ander dat niet elk kunststof laminaat geschikt is voor een bepaalde interieurstijl. Een industriële uitstraling vraagt immers om een andere kleur en afwerking, dan een romantisch interieur. Om voor iedere interieurstijl een passende oplossing te bieden, heeft u bij ons veel keuze. Zo bieden wij diverse topmerken, afwerkingen en kleuren aan. Gaat u liever voor een eiken houten, witte of toch voor een grijze vloer? Het maakt niet uit waar u naar op zoek bent, want door het groot assortiment van Luxury Floors zit er altijd wel een passend kunststof laminaat voor u tussen.

Reinigen van kunststof laminaat

Steeds meer mensen maken de overstap naar kunststof laminaat. De voornaamste reden hiervoor is dat het geheel onderhoudsvriendelijk is. Zo heeft deze vloer in tegenstelling tot een houten vloer geen jaarlijkse onderhoudsbeurt. Het regelmatig schoonmaken van het kunststof laminaat is immers al voldoende om de levensduur te verlengen. Dit doet u door al het stof en vuil van de vloer te verwijderen met behulp van een bezem of stofzuiger. Hiermee voorkomt u onder andere dat zand door wrijving krassen gaat maken op uw nieuwe laminaatvloer. Om het kunststof laminaat weer zijn glans te geven, is het te adviseren om eens in de week de vloer te dweilen. Heeft u per ongeluk te veel water gebruikt? Dat is geen enkel probleem! Deze laminaatvloer beschikt over een waterafstotende bovenlaag, waardoor water niet meer in de vloer kan trekken. Hierdoor kunt u naar hartelust blijven dweilen.

Kunststof laminaat kopen bij Luxury Floors

Overweegt u om kunststof laminaat te kopen bij Luxury Floors? Dan geniet u van ontzettend veel voordelen. Zo profiteert u altijd van de laagste prijsgarantie en krijgt u zelfs tijdelijk een ondervloer helemaal gratis. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten van een nieuwe laminaatvloer. Heeft u geen ervaring met kunststof laminaat leggen? Dan kunt u ten alle tijden gebruik maken van onze legservice. Met zoveel voordelen gaat u natuurlijk kunststof laminaat kopen bij Luxury Floors!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen