• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Krono Original dealer

Luxury Floors is hét verkooppunt van Krono Original vloeren

Op zoek naar een mooie authentieke vloer van het merk Krono Original? Luxury Floors is dé dealer van Krono Original vloeren. Als officieel verkooppunt vindt u bij ons een ruim assortiment Krono Original laminaatvloeren! Neem een kijkje in onze webshop of kom bij ons langs om deze laminaatvloeren echt te ervaren. Zowel in de webshop als in de winkel profiteert u altijd van de laagste prijsgarantie!

Bekijk de mooiste laminaatvloeren van Krono Original

Trotse Krono Original dealer

Met trots zijn wij bij Luxury Floors Krono Original dealer. Wij staan volledig achter dit mooie, authentieke product. De diepe houtkleuren en speciale glansbehandelingen geven het Krono Original laminaat een luxueuze, hardhouten uitstraling. Ze zijn bijna niet te onderscheiden van echt hout. Bij Luxury Floors, hét verkooppunt van dit merk, vindt u laminaatvloeren in elke stijl; van tegelstructuur, tot een mooie eiken vloer, tot donker eiken laminaat. Bij ons vindt u het allemaal.

Wilt u een bepaalde sfeer in huis creëren, maar weet u niet goed welke vloer daar het best bij past? Laat u adviseren door een Krono Original dealer. Zij zien vaak in één oogopslag welke vloer het best bij uw wensen aansluit.

Ervaar onze Krono Original laminaatvloeren in de winkel

Heeft u online al een mooie Krono Original laminaatvloer gezien, maar wilt u deze vloer in het echt ervaren? Kom langs bij dé Krono Original dealer om deze vloer te bekijken. In het echt lijkt een vloer toch anders en heeft u een beter idee bij hoe de vloer in uw huis zal staan. Als dealer van dit merk heeft Luxury Floors vele fraaie vloeren van dit merk op voorraad en in de showroom. Kijk dus gerust rond en laat u adviseren door een van onze medewerkers.

Liever uw Krono Original vloer online bestellen?

Ook online zijn wij uw Krono Original verkooppunt! Bekijk het gehele assortiment online en bestel vloerstalen die bij u thuisbezorgd worden. Zo krijgt u nog een beter beeld van uw gewenste vloer!

Altijd de laagste prijsgarantie bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors profiteert u altijd van de laagste prijsgarantie op uw vloer! Luxury Floors is een officieel Krono Original verkooppunt. Kom eens langs in onze showroom in Kampen of bekijk het assortiment online.