39 artikelen  

Verwijder alle


De moderne Gerflor designs

Om de laatste trends en de grootste trends aan te kunnen bieden heeft Gerflor nauwe banden met ontwerpers en grafische vormgevers, overal op de wereld. Nieuwe kleuren, texturen en designs. Gerflor is altijd in ontwikkeling, om nog een groter aanbod van producten aan u aan te kunnen bieden. De designs van PVC zijn ontwikkeld om er uit te zien alsof ze de oppervlaktestructuur van echt hout of steen hebben.
Gerflor presenteer patronen en kleuren, die nog sterkere verbintenis met de natuur hebben, en daardoor heeft de PVC-vloer een natuurlijke charme van warmte.

Een PVC-vloer van hoge kwaliteit met Gerflor eigenschappen

Gerflor biedt een hoogwaardige en duurzame vloer, die gebruikt in verschillende situaties gebruikt kan worden. De vloer is dankzij zijn hoge slijtklasse en stabiele constructie, duurzaam en stevig. Niet alleen zijn de vloeren van Gerflor slip verminderend maar ook brandwerend. Dit maakt de vloer betrouwbaar en veilig.

De vloer is gecoat met PUR-oppervlaktebehandeling, nu zie ik u denken wat mag dat dan zijn? Door de coating wordt het contactgeluid verminderd en de kans op beschadigingen ook. Deze oppervlaktebeveiliging geeft de vloer een beschermlaag, waardoor ze ook in natte en vochtige ruimtes te gebruiken zijn. Tevens zijn de Gerflor vloeren makkelijk schoon te maken met een basis-schoonmaakroutine.

Ecologisch verantwoord met Gerflor

Gerflor loopt op gebied van ecologisch verantwoording voor op zijn concurrenten. Ze leveren ecologisch hoge kwaliteit producten. Dit kom doordat Gerflor géén zware metalen of formaldehyde in hun producten gebruikt. Alle producten die Gerflor produceert zijn ontworpen met een natuurvriendelijke insteek. Gerflor produceert met zuivere en verantwoordelijke grondstoffen, wat betekent dat de producten 100% recyclebaar zijn

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen