• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

NIEUWS, TRENDS | 17-04-2023

Is laminaat krasbestendig

3210218950-Hongaarsepunt2

Twijfelt u of u laminaat wil aanschaffen met oog op krasbestendigheid? Twijfel niet langer, koop laminaat! De keus aan verschillende soorten laminaat op de huidige markt is zo divers dat er veel laminaatvloeren zijn die krasbestendig zijn. Deze slijtvaste vloeren zijn ideaal voor spelende kinderen of scherpe nagels van katten en honden. De toplaag van deze vloeren is behandeld met verschillende technologieën die voorkomen dat de vloer vatbaar voor krassende factoren wordt. Zoals met alle onderhoudsvoorschriften bij laminaatvloeren moet u echter wel blijven uitkijken. Zet uw stofzuiger op de goede stand en veeg uw schoenen goed af op een deurmat. Het veelvuldig rondlopen met steentjes of andere scherpe dingetjes in uw schoenzolen kunnen alsnog voor krassen zorgen op een krasbestendige vloer.

Krasbestendig laminaat van Luxury Floors

Luxury Floors heeft diverse soorten krasbestendig laminaat in haar collectie. Zo kunt u kiezen uit lichte en donkere kleuren en verschillende modellen, eigenschappen en kwaliteitsklassen. Luxury Floors heeft service en kwaliteit hoog op de prioriteitenlijst staan. Wij helpen u daarom graag bij het krasvrij houden van uw laminaat. Naast het uitkiezen van een laminaatvloer die hier speciaal voor behandeld is kun u ook uw meubilair zelf goed beschermen. Plak bijvoorbeeld viltjes onder meubelpoten en hou rekening met wieltjes onder fauteuils en ander verplaatsbaar meubilair. Gepaste bescherming helpt op termijn diepere krassen in prachtige laminaatvloeren voorkomen.

Prachtig laminaat zonder krassen

Met krasbestendige vloeren is dit realiteit. Door de diversiteit op de markt is er voor ieder budget al een slijtvaste vloer die de hedendaagse activiteiten in huis prima kan weerstaan. In combinatie met het makkelijk zelf kunnen leggen en het onderhoudsarme aspect, is laminaat de beste keus! Bovendien gaan veel van deze vloeren nog eens 25 jaar mee. Ook met een stel jonge kinderen of wilde dieren in huis kunt u zorgeloos voor laminaat kiezen wat krasbestendig is. Bent u nieuwsgierig welk soort laminaat het beste bij uw situatie past? Neem contact op met Luxury Floors of bekijk ons assortiment aan krasbestendig laminaat?