• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

NIEUWS, TRENDS | 16-04-2019

Is laminaat geschikt voor de keuken

Laminaat in keuken

Keukens staan er om bekend gedurende de hele dag intensief gebruikt te worden. Is laminaat daarom wel geschikt voor een keuken? Veel mensen betwijfelen dit en wijken daarom uit naar alternatieven. Je denkt waarschijnlijk al gauw aan al het vocht, vuil, rommel en andere schoonmaakmiddelen die rondslingeren in de gemiddelde keuken en hoe deze dingen kwetsbaar laminaat zullen aantasten. Tevens kunnen etensresten ophopen in de groeven van laminaat. En bij een doorsnee laminaatvloer is dit ook zeker zo. Een goed alternatief zou steen of keramiek zijn, maar veel mensen vinden dit hard en koud aanvoelen. Er bestaan echter laminaatvloeren die zeer geschikt zijn voor keukens! Zogenoemde waterbestendige vloeren bieden hier uitkomst.4117310744-Kanlaminaatindekeukentipvisual

Laminaat is zeker geschikt voor je keuken!

Waterbestendige laminaatvloeren zijn ideaal voor intensief gebruik. Door het behandelen van het laminaat met diverse technologieën worden ze bestand tegen vuil, krassen en vocht. De hoogwaardige laminaatvloeren die Luxury Floors levert hebben een garantie van 20 tot 25 jaar waardoor ze als zeer duurzaam zijn bestempeld. Ondanks dat deze waterbestendige vloeren geschikt zijn voor de keuken, moeten ze nog wel regelmaat worden verzorgd. Uiteraard zijn deze vloeren makkelijk te onderhouden en te reinigen, zoals u van elk soort laminaat gewend bent. Wordt het toch een grote kliederboel met vocht en etensresten? Ruim het dan meteen op. Gelukkig gaat dit makkelijk met dergelijk laminaat; een doekje eroverheen en klaar! Op die wijze kunt u het langste genieten van uw laminaatvloer in de keuken!

Laminaat is makkelijk, duurzaam en zeer stijlvol

Deze uitermate onderhoudsvriendelijke vloeren zijn, mits goed behandeld met de juiste technologieën, zeer geschikt voor de keuken. Hou wel de aanbevolen verzorgingsvoorschriften in acht en u zult tientallen jaren plezier hebben van uw stijlvolle laminaatvloer. Dweil bijvoorbeeld met een licht vochtige doek en veeg de grond goed droog. Mocht uw vaatwasser onverhoopt beginnen te lekken, dan is er nog geen man overboord. U kunt zorgeloos kiezen voor een waterbestendige laminaatvloer in de keuken, mits het aan alle eisen voldoet. Uw vloer zal er niet alleen prachtig uitzien, maar ook zeer gemakkelijk in onderhoud zijn!