Altijd de laagste prijsgarantie!

Laminaat laten leggen


Laminaat laten leggen? Wij plaatsen de bij ons aangeschafte ondervloer en laminaatvloer professioneel voor slechts €7,95 (incl btw). U krijgt standaard twee jaar leggarantie en als klap op de vuurpijl plaatsen wij ook nog eens de plakplinten!
    • Alle prijzen incl. BTW
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

Specificaties

Artikelnummer
3210
Type
Legservice

Omschrijving

Wilt u uw laminaat laten leggen door echte professionals? Schakel dan onze professionele legservice in bij de aankoop van een nieuwe laminaatvloer. Luxury Floors heeft jarenlange ervaring in het leggen van laminaat in alle soorten en maten. Wat voor vloer u ook wilt, wij leggen hem er vakkundig voor u in.

Niet alleen is onze dienstverlening van hoge kwaliteit, ook voor uw portemonnee is Luxury Floors de ideale keuze. Laminaat laten leggen doen wij namelijk al voor €7,95 per m2. En dat niet alleen, het plaatsen van de ondervloer op rol en het plaatsen en afwerken van de plakplinten doen we er helemaal gratis bij.

Uw laminaat laten leggen kan al in één dag

Geen zin om lang zonder vloer te zitten? Luxury Floors legt uw nieuwe vloer al binnen één dag. Doorgaans komen wij in teams van twee bij u langs en hebben wij uw vloer, inclusief bijbehorende plinten, al in één dag gelegd. Stelt u zich eens voor: ’s ochtends nog een kale betonvloer en ’s middags een compleet nieuwe vloer inclusief de bijbehorende gekozen afwerking! Wij werken niet alleen secuur maar ook snel, zodat u optimaal kunt genieten van uw nieuwe laminaatvloer.

Profiteer van de scherpste tarieven

Laat u door ons uw nieuwe laminaatvloer leggen, dan profiteert u van onze messcherpe legprijzen. Al voor €7,95 per m2 leggen wij uw vloer inclusief ondervloer op rol en plinten. Daarnaast bieden wij ook nog een zeer riante garantieperiode van twee jaar op uw gelegde vloer. Zo weet u zeker dat u de komende jaren bent voorzien van prachtig mooi laminaat!Offerte aanvragen

€ 12,95 € 7,95

Deze prijs is inclusief BTW


Direct bestellen
038-3374025
Openingstijden klantenservice
Maandag:10.00 - 18:00
Dinsdag:10.00 - 18:00
Woensdag:10.00 - 18:00
Donderdag:10.00 - 18:00
Vrijdag:10.00 - 20:00
Zaterdag:10.00 - 17:00
Zondag:Gesloten
Bel ons 

Anderen bestelden ook


Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen