Laminaat laten leggen


Wanneer u recent een laminaatvloer bij ons heeft gekocht, dan kunt u gebruik maken van onze professionele legservice. Hierbij plaatsen wij het laminaat inclusief een ondervloer op rol op vakkundige wijze voor slechts €8,95 per m2. Het leggen van een laminaatvloer kan vaak al binnen één dag, zodat u zorgeloos kunt gaan genieten van uw nieuwe vloer.
    • Alle prijzen incl. BTW
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

Specificaties

Artikelnummer
3210
Type
Legservice

Omschrijving

Heeft u recent een schitterende laminaatvloer bij ons gekocht? Dan begrijpen wij als geen ander dat u er niet altijd op zit te wachten om het laminaat zelfstandig te leggen. Dit vraagt namelijk om kennis, expertise en tijd. Iets dat niet iedereen in onze hectische samenleving heeft. Daarom is het bij de aanschaf van uw laminaatvloer mogelijk om gebruik te maken van onze professionele legservice. Wij hebben jarenlange ervaring met het leggen van laminaat in alle soorten en maten. Wat voor laminaat u ook wilt, wij leggen de vloer er vakkundig voor u in. Met Luxury Floors bent u er dus van verzekerd dat u na de aanschaf van uw nieuwe vloer snel kunt genieten van een andere uitstraling in huis!

Bespaar aanzienlijk op de kosten

Bij Luxury Floors staan wij er inmiddels om bekend dat wij een uitstekende dienstverlening hebben. Maar wist u dat wij ook nog eens goed voor uw portemonnee zijn? Bij ons geniet u altijd van de laagste prijsgarantie op al onze laminaatvloeren en kunt u deze vloer zelfs laten leggen voor €8,95 per m2. Om het nog eens extra voordelig te maken krijgt u bij iedere laminaat de ondervloer op rol helemaal gratis. Op die manier heeft u een compleet nieuwe vloer tegen een spotprijs!

Werk de laminaatvloer af met plinten

Geen enkele laminaat is compleet zonder een stijlvolle afwerking. In ons assortiment hebben wij zowel plakplinten als hoge plinten in verschillende kleuren. Dit maakt het mogelijk om voor iedere vloer een perfecte plint te vinden. Laat u de laminaatvloer door ons leggen? Dan is het mogelijk om ook de afwerking aan ons uit te besteden. Voor het plaatsen van de plakplinten vragen wij slechts €0,99 per meter. Wanneer u liever hoge plinten heeft voor een klassieke uitstraling, dan kost het plaatsen van deze plinten €4,25 per meter. Hierbij is het belangrijk om te weten dat het plaatsen van plakplinten rondom kozijnwerk in alle gevallen volledig gratis is. Dankzij de handige legservice van Luxury Floors heeft u in ieder geval geen omkijken meer naar het plaatsen en de afwerking van het laminaat.

Uw laminaat laten leggen kan al in één dag

Heeft u geen zin om lang zonder een vloer te zitten? Kies er dan eens voor om uw nieuwe laminaatvloer door Luxury Floors te laten leggen. Onze professionals leggen uw nieuwe vloer vaak al binnen één dag. Hiervoor komen wij in teams van twee bij u langs, zodat wij uw vloer inclusief bijbehorende plinten al in één dag kunnen leggen. Stelt u zich eens voor: ’s ochtends nog een kale betonvloer en ’s middags een compleet nieuwe laminaatvloer inclusief de bijbehorende gekozen afwerking! Wij werken niet alleen secuur maar ook snel, waardoor u zo snel mogelijk optimaal kunt gaan genieten van uw nieuwe uitblinker.

Laminaat laten leggen door Luxury Floors

Wanneer u overweegt om uw nieuwe laminaatvloer te laten leggen door Luxury Floors, dan profiteert u bij ons van messcherpe legprijzen. Al voor €8,95 per m2 leggen wij het bij ons gekochte laminaat inclusief ondervloer op rol in een mum van tijd in uw woning. Daarnaast bieden wij ook nog een garantieperiode van twee jaar op uw recent gelegde vloer. Zo weet u zeker dat u de komende jaren zonder zorgen kunt gaan genieten van uw prachtig laminaat. Neem snel contact met ons op en wie weet komen wij morgen al uw laminaatvloer leggen!Offerte aanvragen

€ 13,95 € 8,95

Deze prijs is inclusief BTW


Direct bestellen
038-3374025
Openingstijden klantenservice
Maandag:10.00 - 18:00
Dinsdag:10.00 - 18:00
Woensdag:10.00 - 18:00
Donderdag:10.00 - 18:00
Vrijdag:10.00 - 20:00
Zaterdag:10.00 - 17:00
Zondag:Gesloten
Bel ons 

Anderen bestelden ook


Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen