62 artikelen  

Verwijder alle


Natuurlijke vloeren van Douwes Dekker

Wanneer alle planken laminaat er hetzelfde uit zouden zien, dan zou de vloer geen mooie natuurlijke uitstraling hebben. De PVC planken van Douwes Dekker zijn zo samengesteld dat wanneer uw vloer erin ligt, je 16 verschillende planken verspreid hebt liggen over de vloer. Dit zorgt voor minder herhaling in de structuur van de planken. Zo creëert Douwes Dekker de meest natuurlijke indruk van alle PVC vloeren.

Een PVC vloer van hoge kwaliteit

Douwes Dekker biedt hoogwaardige, natuurlijke en duurzame vloeren die overal in huis gebruikt kunnen worden. De PVC vloeren zijn dankzij de hoge slijtklasse en stabiele constructie duurzaam en stevig. Niet alleen zijn de vloeren van Douwes Dekker waterbestendig, ook zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Dit maakt de vloeren makkelijk en praktisch.

De PVC vloeren hebben een PU-beschermlaag die helpt tegen krassen, deuken en andere vormen van schade. Daarnaast zorgt deze PU-beschermlaag ook voor extreme slijtvastheid. Stofzuigen met zand op het laminaat is dus geen probleem voor de vloeren van Douwes Dekker. Ideaal als er huisdieren en/of kinderen in je huis rondlopen.

Hoe houd ik mijn Douwes Dekker PVC vloer schoon en mooi?

De PVC-vloeren van Douwes Dekker mogen dan wel erg robuust zijn, ze vereisen net zoals alle andere vloeren aandacht. Met deze tips gaat jouw vloer jaren langer mee:

  • Zorg altijd voor een voldoende grote deurmat bij de buitendeuren.
  • Voorzie meubels van vilt onder de poten.
  • Hebben uw meubels zwenkwielen, gebruik hier dan een ‘zacht’ type voor.
  • Schuif niet met zwaar meubilair maar til dit altijd op.
  • Maak de vloer schoon met een licht vochtige dweil en vermijd overtollig water.
  • Gebruik alleen onderhoudsmiddelen die speciaal voor PVC vloeren gemaakt zijn.
  • Zet de PVC vloeren van Douwes Dekker nooit in de was.

Schuren, lakken en polishen is allemaal niet nodig bij de PVC vloeren van Douwes Dekker. Het enige wat u hoeft te doen is stofzuigen en af en toe dweilen. Een kind kan de was doen, niet dat het nodig is.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen