177 artikelen  

Verwijder alle


Breed laminaat bij Luxury Floors

In ons assortiment vindt u meer dan 100 verschillende vloeren die we kunnen bestempelen als breed laminaat. Elk van deze soorten heeft zijn eigen unieke kenmerken. Maar wanneer is laminaat nu echt breed? Dat is het geval als de planken breder zijn dan 24 centimeter. Bij Luxury Floors vindt u zelfs vloeren die bijna twee keer die breedte hebben!

Tegenwoordig verkoopt elk goed vloerenmerk wel brede laminaatvloeren. Zo koopt u bij ons brede vloeren van merken als Balterio, Classen, Egger, Kronotex en Quick-Step. Elk merk heeft zo zijn eigen eigenschappen, maar wat ze allemaal gemeen hebben is de garantie voor hoge kwaliteit. Heeft u een voorkeur voor een bepaald materiaal, zoals hout of tegels? Geen probleem, wij verkopen breed laminaat van verschillende materialen.

De voordelen van breed laminaat

Waarom zou u nou precies kiezen voor XL laminaat planken? Ten eerste zijn brede planken een prachtig gezicht en bezorgen ze uw woonruimte een karakteristieke rustieke uitstraling. Daarnaast ziet uw woonruimte er al gauw een stukje luxer, ruimtelijker en landelijker uit. Met een brede laminaatvloer oogt uw kamer groter doordat er minder groeven te zien zijn.

Nog makkelijker te leggen

Bent u een beetje handig, dan is een laminaatvloer prima zelf te leggen. Maar met breed laminaat wordt het u wel heel makkelijk gemaakt. Doordat u minder planken nodig heeft kost het u logischerwijs minder tijd en moeite om de vloer te leggen. Ziet u het toch niet zitten om de planken zelf te leggen? Dan doen onze specialisten het ook graag voor u.

Laagste prijsgarantie bij Luxury Floors

Overtuigd van de voordelen van breed laminaat? Twijfel dan niet en vraag een offerte aan bij Luxury Floors. Bij ons heeft u gegarandeerd de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens dezelfde vloer goedkoper? Dan krijgt u hem bij ons gratis!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen