14 artikelen  

Verwijder alle
Een moderne uitstraling met een zwarte laminaatvloer

Zwart laminaat klinkt misschien wat heftig maar wanneer het op de juiste plek wordt gebruikt heeft het een prachtige uitstraling. Waar zwart enerzijds staat voor duisternis straalt ze anderzijds luxe en klasse uit. Als u de belangrijkste regel van zwart aanhoudt, niet overdrijven, dan zal het zwarte laminaat de kamers in uw huis spannend en uitdagend maken, of juist andere kleuren prachtig laten uitkomen.

U kunt het met alle andere kleuren combineren waardoor een ruimte vaak modern en stijlvol zal ogen. Kiest u voor een donkere vloer met prachtige rode en witte accenten in de kamer? Dan zullen uw gasten gegarandeerd gecharmeerd zijn van uw chique interieur.

Bij Luxury Floors vindt u goedkoop zwart laminaat

Zwart laminaat koop je het beste bij Luxury Floors. Wij bieden niet alleen de laagste prijsgarantie van heel Nederland, maar ook veel andere voordelen. Zo werken wij exclusief met laminaat topmerken om de kwaliteit van al ons laminaat te garanderen. Vindt u het lastig om te zien wat voor laminaat het mooist is, kom dan langs in onze showroom van 2000 m²! Hier kunt u ons complete assortiment ter plekken bekijken én gelijk meenemen. Ook krijgt u er een gratis ondervloer t.w.v. €2,95 per m² bij! Bovendien komen alle zwarte laminaatvloeren met volledige fabrieksgarantie, tot wel 30 jaar!

Bent u geïnteresseerd in het kopen van laminaat maar twijfelt u nog over de kleur keuze? Bekijk ons complete laminaat assortiment om al onze vloeren te ontdekken of bekijk een van de volgende kleur opties:

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen