93 artikelen  Een visgraat vloer, maar dan net even anders

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer, maar heeft iedereen in uw omgeving al een visgraat vloer? Kies dan eens voor de XL-visgraat vloer. Deze vloer wordt gezien als de grote broer van de normale visgraat vloer en heeft daardoor een iets ander uiterlijk. Zo beschikt de grote visgraat vloer over een groter formaat, waardoor het visgraatpatroon beter tot zijn recht komt. Bij deze vloer heeft u te maken met een afmeting van 75 x 15 centimeter, terwijl een visgraat vloer slechts 60 x 12 centimeter is. Door de grotere planken is het patroon breder en hoeft u minder planken te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat iedere kamer in huis rustiger en ruimtelijker oogt. Hiermee is een XL-visgraat vloer dus eigenlijk een gewone visgraat vloer, maar dan net even iets groter.

Een XL-visgraat vloer heeft veel voordelen

Dankzij het grote formaat van de XL-visgraat vloer is het mogelijk om een optisch effect te creëren in uw woning. Dit doet u gemakkelijk met behulp van de grote planken. Leg deze planken bijvoorbeeld eens verticaal neer om een kamer langer te laten ogen. Door de grote visgraat vloer vooral horizontaal te leggen zorgt u ervoor dat een ruimte breder lijkt. Behalve het creëren van een optisch effect brengt de XL-visgraat vloer nog meer voordelen met zich mee, namelijk:

  • Laat iedere kamer in huis rustiger en ruimtelijker ogen
  • Gemakkelijker te leggen dan een gewone visgraat vloer door het groter formaat
  • Heeft een formaat van 75 x 15 centimeter
  • Volledig onderhoudsvriendelijk, kras- en slijtbestendig
  • Eenvoudig te combineren met verschillende interieurstijlen
  • Beschikbaar in tientallen kleuren
  • Binnenkort de nieuwe standaard in Nederland

Krijg eindeloze combinatiemogelijkheden met een XL-visgraat vloer

Door het grote aanbod aan interieurstijlen moeten vloeren fabrikanten constant blijven innoveren. Er moet namelijk voor iedere uitstraling een bijpassende vloer te vinden zijn. Het mag hierbij niet uitmaken of u een Scandinavisch, minimalistisch of een landelijk interieur heeft. Bij Luxury Floors weten wij als geen ander dat smaken verschillen. Hierdoor zijn onze XL-visgraat vloeren verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en afwerkingen. Zo is dit visgraatpatroon bijvoorbeeld in ons assortiment te vinden als traditionele houten vloer. Daarnaast zorgt het grote aanbod aan kleuren ervoor dat u eindeloos kunt blijven combineren. Dit maakt het mogelijk om op de bovenverdieping een andere kleur te laten leggen, dan in de woonkamer. Door te spelen met de diverse kleuren van de XL-visgraat vloer kunt u uw woning precies naar wens inrichten. Wie wil dat nou niet?

Een grote visgraat vloer onderhouden

Het is inmiddels algemeen bekend dat veel mensen nog steeds dromen van een houten vloer. Toch blijkt dit in de praktijk niet praktisch te zijn. Deze vloer heeft immers ieder jaar een intensieve onderhoudsbeurt nodig. Hierbij kunt u denken aan het reinigen, schuren en lakken van de houten vloer. Veel mensen hebben hier vandaag de dag geen tijd voor, waardoor onderhoudsvriendelijke vloeren ontzettend populair zijn geworden. Een goed voorbeeld hiervan is de grote visgraat vloer. Niet voor niets is deze vloer gemaakt van laminaat, plak PVC of click PVC. Deze materialen staan erom bekend dat ze een lange levensduur hebben en gemakkelijk te onderhouden zijn. Bij een XL-visgraat vloer hoeft u slechts te stofzuigen, vegen en dweilen om al het stof en vuil te laten verdwijnen. Bij Luxury Floors adviseren wij om dit regelmatig te doen. Hiermee laat u niet alleen de grote visgraat vloer stralen, maar verlengt u ook direct de levensduur.

XL-visgraat vloer kopen bij Luxury Floors

Overweegt u om een XL-visgraat vloer te kopen? Kom dan naar Luxury Floors en geniet van al onze voordelen. Zo vindt u bij ons niet alleen een groot assortiment met vloeren van diverse kwaliteitsmerken, maar ook verschillende ondervloeren en bijbehorende plinten. Daarnaast begrijpen wij dat u zo snel mogelijk wilt genieten van uw nieuwe vloer. Daarom leveren wij uw grote visgraat vloer altijd binnen 24 uur na aankoop. Op die manier garanderen wij dat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer. Bent u niet zo handig? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van onze legservice. Hiermee ligt uw vloer in een mum van tijd op zijn plek. Met zoveel voordelen is een XL-visgraat vloer kopen bij Luxury Floors altijd een goed idee!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen