49 artikelen  

Verwijder alle


Ruimte en rust met wit laminaat

De kleur wit wordt veelal gebruikt om een rustige uitstraling te creëren. Deze kleur is dan ook erg geschikt voor bijvoorbeeld de slaap- of de werkkamer, waar iemand toch vaak komt om uit te rusten of gedachten te verzetten. Een witte laminaatvloer geeft een frisse en ruimtelijke uitstraling: van een industriële look bij een naadvrije vloer, tot een warme uitstraling met een wit gebeitste vloer. Wittinten zijn het hele jaar door prachtig. Maar zeker in de wintermaanden, tijdens de donkere dagen, zorgt het voor frisheid en vriendelijkheid in uw interieur.

Kies de juiste witte vloer voor uw woning

U kunt er alle kanten mee op! Intens wit, romig wit, spierwit, melkwit, zongebleekt wit, het is allemaal mogelijk en ook allemaal met elkaar te combineren. Door te spelen met lichtinval, zachte tinten en crème achtige kleuren kunt u uw huis omtoveren tot een prachtig landelijk decor met een romantische sfeer of juist tijdloze eenvoud. Nu alleen nog de juiste witte vloer kiezen.

Bij Luxury Floors geven wij u de laagste prijsgarantie van Nederland, dit maakt ons hét adres voor goedkoop wit laminaat. Al onze laminaat vloeren voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen en zijn vrijwel niet te onderscheiden van echt hout. Bovendien heeft al ons witte laminaat de gewoonlijke voordelen van laminaat. De vloer is slijtvaster, heeft weinig onderhoud nodig, is hygiënisch, goedkoop en praktisch. Bovendien kan laminaat kan worden gelegd in combinatie met vloerverwarming.

Goedkoop wit laminaat kopen bij Luxury Floors

Bent u geïnteresseerd in het kopen van laminaat maar twijfelt u nog over de kleur keuze? Bekijk ons complete laminaat assortiment om al onze vloeren te ontdekken. Wanneer u een vloer heeft gevonden heeft u deze binnen 24 uur na bestellen al in huis! Bovendien zijn er nog veel meer voordelen wanneer je wit laminaat van Luxury Floors koopt:

  • Keihard de laagste prijsgarantie van Nederland! (Alle prijzen incl. BTW!)
  • Europese topmerken
  • Winkel/showroom van 2000 m²
  • Gratis ondervloer t.w.v. €2,95 per m²
  • Meer dan 500 vloeren direct leverbaar
  • Volledige fabrieksgarantie tot wel 30 jaar
Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen