Aangepast winkelbeleid Luxury Floors


Naar aanleiding van de voorgaande persconferentie gelden de volgende huisregels:

  • Onze showroom bezoeken kan weer zonder afspraak
  • Afhalen en of retourneren is gewoon mogelijk zonder afspraak. Graag melden aan de balie en het verzoek om niet zelfstandig de winkel in te lopen dat is zonder afspraak niet de bedoeling!
  • Onze klantenservice is gewoon bereikbaar tussen 10:00 en 17:00 uur van maandag t/m zaterdag. Wij hebben de bezetting van de klantenservice opgeschaald en zijn dan ook perfect bereikbaar!
  • Er geldt een mondkapjes plicht indien u er geen bij u heeft voorzien wij u gratis van een mondkapje.
  • EXTRA SERVICE: Gratis stalen service aan huis! Wij hebben als extra service een gratis stalen service voor u. Zo kunt thuis op de beste manier uw keuze maken en of laten inspireren. Aanvragen stalen kan via: info@luxuryfloors.nl of telefonisch op het nummer: 038-3374025. Wij verstrekken per klant (om milieu redenen) maximaal 3 stalen dus laat u eerst goed inspireren op onze website d.m.v. Afbeeldingen en ons platvorm "ontwerp je vloer" (te vinden op onze homepage en/of productpagina's) en vraag vervolgens uw 3 stalen GRATIS aan!
  • Leveringen aan huis in Nederland/België worden binnen een week geleverd bij u thuis (mits het product voorradig is).
  • Legklussen gaan conform afspraak gewoon door! Belangrijk: geef onze stoffeerders de ruimte om hun werk op een veilige manier te verrichten, behoudt voldoende afstand en zorg dat alle ruimtes leeg zijn van meubels en dergelijken. Onze stoffeerders dienen zonder uw aanwezigheid op dezelfde verdieping aan het werk te kunnen! Professionele hulp en rekenhulp op afstand. Wij kunnen u perfect op afstand helpen aan een offerte op maat. Stuur ons uw plattegrond toe met aanwijzingen waar er een vloer dient te worden gelegd en wij doen het rekenwerk. Let op: aan deze service kunnen geen rechten worden ontleend!

Wij zien u graag tegemoet in onze compleet nieuwe showroom en zullen u op u wenken bedienen in Nederlands mooiste vloerenwinkel!

Stay positive & stay safe <3

Liefs Team Luxury Floors

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen