Winkelbeleid lockdown


Naar aanleiding van de persconferentie van 14-12 is het volgende besloten:

  • Onze webwinkel is gewoon geopend voor online bestellingen & snelle leveringen.
  • Van 15-12-2020 tot en met 19-01-2021 is onze winkel/showroom gesloten voor bezichtigingen. Wel is het mogelijk om producten af te halen, retourneren en of ruilen.
  • Onze klantenservice is gewoon bereikbaar tussen 10:00 en 18:00 uur van maandag t/m vrijdag. Zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Wij hebben de bezetting van de klantenservice opgeschaald en zijn dan ook perfect bereikbaar!
  • EXTRA SERVICE: Gratis stalen service aan huis! Wij hebben als extra service een gratis stalen service voor u. Zo kunt thuis op de beste manier uw keuze maken en of laten inspireren. Aanvragen stalen kan via: info@luxuryfloors.nl of telefonisch op het nummer: 038-3374025. Wij verstrekken per klant (om milieu redenen) maximaal 3 stalen dus laat u eerst goed inspireren op onze website d.m.v. Afbeeldingen en ons platvorm "ontwerp je vloer" (te vinden op onze homepage en/of productpagina's) en vraag vervolgens uw 3 stalen GRATIS aan!
  • Leveringen aan huis in Nederland/België worden binnen een week geleverd bij u thuis (mits het product voorradig is).
  • Uw geplaatste afhaal order kan door u ook worden omgezet naar een bezorgorder met afleverdatum. De kosten voor leveringen NL zijn: €65,- euro per volle pallet transport. Wanneer er lokaal wordt geleverd zijn de kosten lager. Vraag hiervoor onze klantenservice naar de voorwaarden.
  • Legklussen gaan conform afspraak gewoon door! Belangrijk: geef onze stoffeerders de ruimte om hun werk op een veilige manier te verrichten, behoudt voldoende afstand en zorg dat alle ruimtes leeg zijn van meubels en dergelijken. Onze stoffeerders dienen zonder uw aanwezigheid op dezelfde verdieping aan het werk te kunnen!
  • Professionele hulp en rekenhulp op afstand. Wij kunnen u perfect op afstand helpen aan een offerte op maat. Stuur ons uw plattegrond toe met aanwijzingen waar er een vloer dient te worden gelegd en wij doen het rekenwerk. Let op: aan deze service kunnen geen rechten worden ontleend!

Wij van Luxury Floors hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben omtrent ons tijdelijke nieuwe beleid.

Stay healthy & stay safe!

Liefs team Luxury Floors

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen