Altijd de laagste prijsgarantie!

Laminaatvloeren kopen met visgraatmotief

Bent u op zoek naar prachtig visgraat laminaat? Laminaatvloeren met een visgraatmotief zijn vandaag de dag populairder dan ooit. Ze geven uw woning een unieke en chique uitstraling en zijn echte eyecatchers. Bij Luxury Floors vindt u een groot aanbod visgraat laminaat tegen een scherpe prijs. Vraag gauw een offerte aan en profiteer van onze laagste prijsgarantie!

19 artikelen  

Verwijder alle


Waarom kiezen voor visgraat laminaat?

Visgraat laminaatvloeren worden steeds populairder. Dat is niet gek gezien de vele voordelen die ze met zich meebrengen. Een greep hieruit:

  • Ten eerste zijn het simpelweg ontzettend mooie vloeren. Niet voor niets werden ze vroeger vooral gelegd in de duurste woningen. Een vloer met een visgraat motief werd gezien als een luxeproduct. Wij zien wel waarom: een vloer als deze geeft uw woning écht wat extra’s.
  • U zou kunnen kiezen voor echte houten visgraatvloeren, zoals die vroeger vaak gelegd werden. Maar met laminaat krijgt u veel meer waar voor uw geld. De laminaatvloeren van tegenwoordig zijn namelijk niet meer van echt hout te onderscheiden. En natuurlijk is laminaat veel goedkoper dan hout.
  • Visgraat laminaatvloeren hebben, in tegenstelling tot houten vloeren, maar weinig onderhoud nodig. Ons laminaat is vrijwel onderhoudsvrij en slijtvast en gaat dus ontzettend lang mee. Schoonmaken is een eitje en krassen zult u er bijna niet op zien.
  • Visgraat laminaat is ook erg geschikt in combinatie met vloerverwarming. Let er hierbij wel op dat u de juiste ondervloer kiest.

Visgraat laminaat van de beste merken

Bij Luxury Floors vindt u laminaat met een visgraatmotief van de beste merken. Zo hebben wij vloeren van de merken:

Hoe leg je visgraat laminaat?

Het leggen van een visgraat laminaatvloer gaat net wat anders dan bij een gewone laminaatvloer. Bij dit type vloer moeten de planken namelijk loodrecht op de andere planken gelegd worden om het bekende visgraatpatroon te creëren. Hierbij zit er nog een verschil tussen het traditionele visgraatpatroon en de Hongaarse punt. Bij de laatste worden de uiteinden van de planken schuin afgezaagd, wat zorgt voor een strakke belijning.

Hebt u twee linkerhanden? Niet getreurd, Luxury Floors heeft haar eigen professionele legservice die u het leggen van uw vloer graag uit handen neemt. Onze specialisten komen graag bij u langs.

Laminaat kopen bij Luxury Floors

Vraag nu een offerte aan voor uw favoriete visgraat laminaatvloer bij Luxury Floors. Onze collectie bevat meer dan 500 direct leverbare vloeren van Europese topmerken. Daarnaast hebben wij keihard de laagste prijsgarantie van Nederland, waardoor u altijd profiteert van goedkoop laminaat. En bestelt u bij ons visgraat laminaat, dan krijgt u daar een ondervloer t.w.v. €2,95 per m² bij, helemaal gratis! Bekijk gauw onze collectie hierboven of kom langs in onze showroom van 2000 m².

P.S. Liever een PVC vloer? Bekijk dan onze visgraat PVC vloeren.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen