Altijd de laagste prijsgarantie!

76 artikelen  Bekijk hier de volledige collectie PVC vloeren

Prijs van een PVC vloer per m2

Natuurlijk heeft de kwaliteit van de vloer veel invloed op de prijs. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw slaapkamer, dan kunt u voor een goedkopere PVC vloer kiezen. Een slaapkamervloer wordt namelijk minder intensief gebruikt en komt minder vaak in aanraking met water dan een keuken- of woonkamervloer. Bij Luxury Floors koopt u al een PVC vloer voor €9,95 per m2. Deze vloeren beschikken altijd over de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Bent u op zoek naar een PVC vloer die geschikt is voor intensief gebruik, dan is het rigid click pvc precies wat u nodig heeft. De prijs van deze PVC vloer ligt tussen de €17,95 en €47,49 per m2. Wilt u een vloer van professionele kwaliteit? Dan zijn de PVC vloeren van Quick-Step uitermate geschikt. Door de beschermende toplaag is deze vloer niet alleen watervast, maar ook vlek- en krasbestendig. Een Quick-step PVC vloer kost tussen de €34,95 en €44,95 per m2 en is tevens geschikt voor vloerverwarming.

Uw nieuwe pvc vloer zelf leggen of laten leggen?

Bent u een echte klusser en legt u uw PVC vloer graag zelf? Dan bespaart u uiteraard op de kosten van uw nieuwe vloer. In het assortiment van Luxury Floors vindt u zowel klik als plak PVC. De kosten van klik PVC vloeren variëren tussen de €24,95 en €51,95 per m2. Voor plak PVC betaalt u tussen de €9,95 en €44,95 per vierkante meter. Wilt u liever uw vloer laten leggen, dan valt het totale kostenplaatje hoger uit. De specialisten van Luxury Floors ontzorgen u graag bij het leggen van uw vloer. De prijs van het leggen van PVC hangt af van de grootte van de ruimte en het patroon waarin u uw vloer wilt hebben. Een PVC vloer gelegd in visgraatpatroon geeft een luxueuze uitstraling aan uw woonruimte. Het leggen van een dergelijke vloer is echter arbeidsintensiever en duurder, dan een PVC vloer gelegd in rechte stroken.

Uw vloer elders goedkoper?

Luxury Floors biedt u de laagste prijsgarantie van Nederland. Ziet u uw gewenste PVC vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden. Zoek niet verder en koop vandaag nog uw gewenste PVC vloer in onze webshop. Ook bent u welkom in onze showroom van 2000m² waar alle vloeren voor u staan uitgestald. Vanuit onze voorraad kunt u de vloeren direct meenemen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen