Altijd de laagste prijsgarantie!

Waarom kiezen voor laminaat


Waarom kiezen voor laminaat?

Op het gebied van vloeren heeft een consument nogal wat te kiezen. Laminaat, PVC, gietvloeren, parketvloeren, tegels, zeil, tapijt; de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is echter niet voor niets dat juist laminaat tegenwoordig zo populair is. Maar waarom zou je precies moeten kiezen voor laminaat? We zetten de vele voordelen van dit type vloer voor je op een rijtje.

1. Nauwelijks te onderscheiden van hout

Tegenwoordig is laminaat nauwelijks nog te onderscheiden van echt hout. Waar men de laminaatvloer in het verleden wellicht beschouwde als het mindere broertje van de houten vloer, gaat dat vandaag de dag zeker niet meer op. Zo zijn er nu zelfs vloeren te koop met reliëf en noesten erin verwerkt.

2. Talloze mogelijkheden om uit te kiezen

Laminaat is verkrijgbaar in talloze kleuren en stijlen. Daarom is er altijd wel een type dat perfect past bij jouw interieur. Zoals gezegd kun je kiezen voor een laminaatvloer met een houtlook, maar er zijn ook varianten die lijken op natuursteen. Daarnaast zijn er allerlei kleuren mogelijk: van enorm lichte tinten naar wat donkerdere en natuurlijkere kleuren.

3. Laminaat is goed betaalbaar

In tegenstelling tot sommige andere vloeren is een laminaatvloer erg goed betaalbaar. Natuurlijk variëren de prijzen per type, maar over het algemeen is het relatief goedkoop in aanschaf.

4. Prima zelf te leggen

Kies je voor laminaat, dan ben je ook niet per se honderden euro’s kwijt voor het laten leggen van de vloer. Dat is namelijk prima zelf te doen. Met een beetje handigheid heb je de vloer dankzij het handige kliksysteem binnen een dag liggen. Vergeet echter niet om eerst ook een ondervloer te leggen.

5. Eenvoudig te onderhouden

Naast dat het gemakkelijk te leggen is, is een laminaatvloer ook eenvoudig te onderhouden. Regelmatig stofzuigen en dweilen (met een vochtige doek met schoonmaakazijn) volstaat om de vloer in optimale conditie te houden. Bovendien is laminaat goed bestand tegen zowel vlekken als krassen en is het gemakkelijk stofvrij te houden.

6. Duurzaam materiaal

Tenslotte is een laminaatvloer zeer duurzaam. Als je er goed mee omgaat heb je er jarenlang plezier van. In tegenstelling tot hout verkleurt laminaat niet (bijvoorbeeld door de zon). En je kunt zelfs laminaatvloeren kiezen die vochtbestendig zijn.

Dus, genoeg redenen om voor laminaat te kiezen

Het is dus niet moeilijk om op te noemen waarom kiezen voor laminaat een goede beslissing is. Neem eens contact met ons op. Wij kunnen je er nog veel meer over vertellen!

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen