PVC vloer (laten) leggen


PVC vloer (laten) leggen

Heeft u net een nieuwe pvc vloer aangeschaft? Dan is nu de volgende stap aangebroken: het leggen ervan. Wij van Luxury Floors ontzorgen u graag! Onze stoffeerders nemen graag het werk uit handen. U krijgt daarbij nog eens twee jaar leggarantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Bij Luxury Floors vindt u onder andere PVC vloeren met clickverbinding, daardoor kunt u ook eenvoudig zelf uw nieuwe vloer leggen.

PVC vloeren van de beste merken

Wij verkopen PVC van de merken Check, mFLOR, Quick-step en Rigid Flooring en hebben daarnaast plak en click PVC in ons assortiment. De Rigid vloer is de geavanceerde variant van PVC. Deze vloer is een combinatie van de goede eigenschappen van PVC en het gemak van click vloeren. Dit soort PVC is al beschikbaar vanaf €19,95 per m2. Deze vloer kunt u eenvoudig zelf leggen. Wilt u ‘m toch laten leggen? Geen probleem! Onze stoffeerders doen het graag voor u!

Eenvoudig te leggen click en plak pvc van Quick-step

Van het merk Quick-step hebben we zowel plak als click pvc vloeren in het assortiment. Deze vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze watervast, kras- en vlekkenbestendig zijn. Deze vloer combineert het nuttige met het aangename. Quick-step pvc heeft een luxueuze uitstraling, zijn dun en is eenvoudig te plaatsen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen deze vloer te laten leggen.

Profiteer van de voordelen van Luxury Floors

Bij Luxury Floors vindt u de mooiste pvc vloeren van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij bieden u gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Vindt u dezelfde vloer toch ergens anders goedkoper, dan krijgt u de vloer gratis! Bekijk snel het aanbod PVC vloeren. In ons assortiment zitten vloeren met houtstructuur en tegelstructuur. Beide vloeren zijn door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit decorpapier en voelbare structuur niet te onderscheiden van een echte houten vloer of echte natuursteentegels.

Bestel uw nieuwe vloer en laat ‘m door ons leggen

Bestelt u vandaag een nieuwe vloer, dan heeft u deze morgen al in huis! Komt u liever langs in onze showroom van 2000 m2 groot. Wij verwelkomen u graag. Vanuit onze voorraad kunt u de vloeren direct meenemen. Wilt u uw vloer laten leggen? Ook dat kunnen wij voor u doen.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen