Altijd de laagste prijsgarantie!

Is laminaat krasbestendig


Is laminaat krasbestendig?

Twijfelt u of u laminaat wil aanschaffen met oog op krasbestendigheid? Twijfel niet langer, koop laminaat! De keus aan verschillende soorten laminaat op de huidige markt is zo divers dat er veel laminaatvloeren zijn die krasbestendig zijn. Deze slijtvaste vloeren zijn ideaal voor spelende kinderen of scherpe nagels van katten en honden. De toplaag van deze vloeren is behandeld met verschillende technologieën die voorkomen dat de vloer vatbaar voor krassende factoren wordt. Zoals met alle onderhoudsvoorschriften bij laminaatvloeren moet u echter wel blijven uitkijken. Zet uw stofzuiger op de goede stand en veeg uw schoenen goed af op een deurmat. Het veelvuldig rondlopen met steentjes of andere scherpe dingetjes in uw schoenzolen kunnen alsnog voor krassen zorgen op een krasbestendige vloer.

Krasbestendig laminaat van Luxury Floors

Luxury Floors heeft diverse soorten krasbestendig laminaat in haar collectie. Zo kunt u kiezen uit lichte en donkere kleuren en verschillende modellen, eigenschappen en kwaliteitsklassen. Luxury Floors heeft service en kwaliteit hoog op de prioriteitenlijst staan. Wij helpen u daarom graag bij het krasvrij houden van uw laminaat. Naast het uitkiezen van een laminaatvloer die hier speciaal voor behandeld is kun u ook uw meubilair zelf goed beschermen. Plak bijvoorbeeld viltjes onder meubelpoten en hou rekening met wieltjes onder fauteuils en ander verplaatsbaar meubilair. Gepaste bescherming helpt op termijn diepere krassen in prachtige laminaatvloeren voorkomen.

Prachtig laminaat zonder krassen

Met krasbestendige vloeren is dit realiteit. Door de diversiteit op de markt is er voor ieder budget al een slijtvaste vloer die de hedendaagse activiteiten in huis prima kan weerstaan. In combinatie met het makkelijk zelf kunnen leggen en het onderhoudsarme aspect, is laminaat de beste keus! Bovendien gaan veel van deze vloeren nog eens 25 jaar mee. Ook met een stel jonge kinderen of wilde dieren in huis kunt u zorgeloos voor laminaat kiezen wat krasbestendig is. Bent u nieuwsgierig welk soort laminaat het beste bij uw situatie past? Neem contact op met Luxury Floors of bekijk ons assortiment aan krasbestendig laminaat?

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen