Altijd de laagste prijsgarantie!

Is laminaat geschikt voor de keuken


Is laminaat geschikt voor de keuken?

Keukens staan er om bekend gedurende de hele dag intensief gebruikt te worden. Is laminaat daarom wel geschikt voor een keuken? Veel mensen betwijfelen dit en wijken daarom uit naar alternatieven. Je denkt waarschijnlijk al gauw aan al het vocht, vuil, rommel en andere schoonmaakmiddelen die rondslingeren in de gemiddelde keuken en hoe deze dingen kwetsbaar laminaat zullen aantasten. Tevens kunnen etensresten ophopen in de groeven van laminaat. En bij een doorsnee laminaatvloer is dit ook zeker zo. Een goed alternatief zou steen of keramiek zijn, maar veel mensen vinden dit hard en koud aanvoelen. Er bestaan echter laminaatvloeren die zeer geschikt zijn voor keukens! Zogenoemde waterbestendige vloeren bieden hier uitkomst.

Laminaat is zeker geschikt voor je keuken!

Waterbestendige laminaatvloeren zijn ideaal voor intensief gebruik. Door het behandelen van het laminaat met diverse technologieën worden ze bestand tegen vuil, krassen en vocht. De hoogwaardige laminaatvloeren die Luxury Floors levert hebben een garantie van 20 tot 25 jaar waardoor ze als zeer duurzaam zijn bestempeld. Ondanks dat deze waterbestendige vloeren geschikt zijn voor de keuken, moeten ze nog wel regelmaat worden verzorgd. Uiteraard zijn deze vloeren makkelijk te onderhouden en te reinigen, zoals u van elk soort laminaat gewend bent. Wordt het toch een grote kliederboel met vocht en etensresten? Ruim het dan meteen op. Gelukkig gaat dit makkelijk met dergelijk laminaat; een doekje eroverheen en klaar! Op die wijze kunt u het langste genieten van uw laminaatvloer in de keuken!

Laminaat is makkelijk, duurzaam en zeer stijlvol

Deze uitermate onderhoudsvriendelijke vloeren zijn, mits goed behandeld met de juiste technologieën, zeer geschikt voor de keuken. Hou wel de aanbevolen verzorgingsvoorschriften in acht en u zult tientallen jaren plezier hebben van uw stijlvolle laminaatvloer. Dweil bijvoorbeeld met een licht vochtige doek en veeg de grond goed droog. Mocht uw vaatwasser onverhoopt beginnen te lekken, dan is er nog geen man overboord. U kunt zorgeloos kiezen voor een waterbestendige laminaatvloer in de keuken, mits het aan alle eisen voldoet. Uw vloer zal er niet alleen prachtig uitzien, maar ook zeer gemakkelijk in onderhoud zijn!

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen