Altijd de laagste prijsgarantie!

De vloerentrends van 2020


Het is inmiddels alweer 2020 en dat betekent nieuwe vloerentrends! De trends op het gebied van vloeren wisselen elkaar in een sneltrein tempo af. Welke soorten en stijlen vloeren zijn dit jaar hip en mogen niet ontbreken in uw huis? Luxury Floors heeft alle trends voor u op een rijtje gezet, zodat uw huis straks helemaal is afgestemd op de vloerentrends van 2020.

1 | PVC vloeren

PVC vloer is ieder jaar weer de nummer één vloerentrend. Dit komt door zijn comfort en eigentijds design. Een PVC vloer is een harde kunstvloer vloer die in vrijwel elke ruimte geplaatst kan worden. Hij gaat oneindig mee, is perfect te combineren met vloerverwarming en is bestendig tegen beschadigingen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden als het gaat om merken, kleuren, designs, formaten en structuur. Kies bijvoorbeeld voor een PVC vloer met betonlook. Zo combineert u een stoere, industriële look met de voordelen van PVC. Daarnaast heeft u de keuze uit klik PVC en plak PVC.

2 | Laminaat

Laminaat is al jaren een populaire optie in de markt en ook in 2020 zet deze trend zich voort. Laminaat kent veel voordelen. Zo is het goedkoop, makkelijk schoon te houden, kleurvast en vochtbestendig. Door de vele soorten en kwaliteiten is er tegenwoordig heel wat mogelijk met laminaat. Of u nou op zoek bent naar een traditioneel houten vloeren look of beton look, alles is mogelijk met laminaat. Zo zien we in 2020 vooral veel lichte en ruimtelijke ruimtes. Om hierop aan te sluiten kunt u bijvoorbeeld kiezen voor wit laminaat.

3 | Visgraat

De visgraatvloer is terug van weggeweest en belooft een nog grotere trend te worden in 2020. Bij een visgraatvloer zijn de houten delen in een schuin lopend patroon gelegd. Visgraatvloeren waren vroeger alleen te zien in kastelen of dure herenhuizen. Tegenwoordig is de visgraatvloer in steeds meer verschillende soorten woningen terug te zien. De vloer staat bekend om haar authentieke en natuurlijke karakter, die uw woning een luxe uitstraling geeft.

4 | Duurzame vloeren

Duurzaamheid is een steeds belangrijk wordende trend, en dit uit zich dan ook in de vloerentrends van 2020. De duurzaamheid van een vloer wordt bepaald door de levensduur, hoe de vloer wordt gemaakt en wat er met de vloer gebeurt zodra deze vervangen wordt. Een duurzame vloer moet worden geproduceerd onder duurzame omstandigheden en moet daarnaast gerecycled kunnen worden. Hoe langer een vloer mee gaat, hoe duurzamer hij is.

5 | Keramische tegels

Keramische tegels zijn één van dé trends van 2020. In de badkamer, keuken of woonkamer; je ziet ze overal terug. Keramische tegels zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, designs en maten. Er is voor ieder interieur een passende keramische tegel! Keramische tegels zijn tijdloos, mooi, robuust en bestand tegen water en vuil. Daarnaast stralen ze luxe uit en staan de tegels bekend om hun duurzaamheid en slijtvastheid.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 207 beoordelingen