Steigerhout laminaat


Bent u al een langere tijd op zoek naar een nieuwe vloer die uw woning in een handomdraai een vintage uitstraling geeft? Maar heeft u deze vloer tot op heden nog niet gevonden? Dan hoeft u gelukkig niet meer verder te zoeken, want het steigerhout laminaat van Luxury Floors is precies wat u zoekt! Deze vloeren beschikken namelijk over een vergrijsde en verouderde uitstraling wat betekent dat ieder interieur al snel een echte ‘retro feeling’ krijgt. Bekijk snel het aanbod aan steigerhout laminaat en wie weet heeft u binnenkort na lang zoeken eindelijk een nieuwe vloer in huis!

Wat is laminaat steigerhout?

Het zal u hoogstwaarschijnlijk niets verbazen, maar laminaat steigerhout is niets meer dan een traditionele laminaatvloer met een verweerde uitstraling. Hierdoor lijkt het al snel alsof u al jaren een echte houten vloer in huis heeft die in de loop der jaren intensief is gebruikt. Iets dat bij het steigerhout laminaat zeker weten niet het geval is. De bovenste laag van het laminaat is voorzien van geprint papier waarop de verouderde uitstraling op is afgedrukt. Hiermee krijgt uw woning dus een vintage touch zonder dat uw vloer daadwerkelijk intensief gebruikt is.

Perfecte match voor ieder modern interieur

Veel mensen vinden het enorm lastig om het steigerhout laminaat te combineren met hun interieurstijl. De voornaamste reden hiervoor is dat deze vloeren vrijwel altijd over donkere kleuren beschikken die direct in het oog springt. Hierdoor kan het enigszins lastig zijn om de perfecte balans tussen het steigerhout laminaat en uw meubels te vinden. Toch zal het u verrassen dat deze laminaatvloer met ieder modern interieur te combineren is. Vanzelfsprekend is een industrieel of landelijke uitstraling de perfecte match voor het steigerhout laminaat, maar het past ook bij andere interieurstijlen. Hiervoor kunt u het beste diverse lichte kleuren gebruiken om het laminaat steigerhout beter tot zijn recht te laten komen.

Maak het steigerhout laminaat compleet

Wanneer u zelfstandig het steigerhout laminaat wilt leggen, dan mag u natuurlijk de ondervloer niet vergeten. Bij Luxury Floors vindt u verschillende A-kwaliteit ondervloeren die ervoor zorgen dat uw vloer niet alleen beter isoleert, maar ook nog eens geruisloos wordt en in perfecte harmonie samengaat met vloerverwarming. Zodra de ondervloer op zijn plek ligt, is het tijd om met het steigerhout laminaat aan de slag te gaan. Hiervoor zaagt u de planken op de gewenste lengtes om ze vervolgens in een handomdraai aan elkaar vast te klikken. Dit is mogelijk doordat iedere laminaatvloer is voorzien van een handig kliksysteem. Ligt het steigerhout laminaat op zijn plek? Vergeet dan niet om de vloer compleet te maken met schitterende bijpassende plinten.

Steigerhout laminaat exclusief bij Luxury Floors

Vandaag de dag zijn er nog relatief weinig aanbieders van het robuuste steigerhout laminaat. Een gemiste kans aangezien deze laminaatvloeren volgens ons onmisbaar zijn bij verschillende moderne interieurstijlen. Daarom vindt u in het assortiment van Luxury Floors diverse steigerhout laminaatvloeren die alleen bij ons exclusief verkrijgbaar zijn. Behalve ons groot assortiment aan laminaat vindt u bij ons ook PVC vloeren, houten vloeren en keramische tegels. Kom binnenkort langs in onze showroom en maak kennis met het grootste assortiment van Nederland!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen