Altijd de laagste prijsgarantie!

- SONO Designvloeren vindt u nergens goedkoper dan bij Luxury Floors. Profiteer van onze laagste prijsgarantie! -

2 artikelen  

Verwijder alle
Het SONO Designvloeren by Classen is een zeer nieuw concept. Dit robuuste en waterdichte vloertype is vrij van pvc en andere verontreinigende stoffen. Hoe dit mogelijk is? Deze in Duitsland ontwikkelde vloer is 100% ecologisch en 100% recyclebaar.

SONO biedt een scala aan mogelijkheden: het is sterk en veerkrachtig voor de hal en de keuken en hygiënisch en ecologisch voor de slaap- of speelkamer. SONO is een nieuwe generatie vloeren dat met haar aantrekkelijke digitale ontwerpen iedere verdieping en iedere kamer een zeer bijzondere uitstraling geeft. Bent u op zoek naar een innovatief product met ecologisch verstand? Kies dan voor SONO by Classen.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen