30 artikelen  

Verwijder alle


De voordelen van Solcora Rigid vloeren

Waarom dan kiezen voor Rigid vloeren van Solcora? Simpel, de vloeren bieden gewoon ontzettend veel voordelen ten opzichte van “normale” PVC vloeren.

  • Ten eerste zorgt de prachtige natuurlijke en realistische uitstraling voor een mooiere woon- en werkomgeving. Met Solcora haalt u een vloer in huis die uw woning laat stralen.
  • Niet alleen is een Solcora Rigid core vloer een feest voor uw ogen, ook voor uw voeten is het een heerlijke vloer. Hij voelt namelijk een stuk warmer aan dan echt hout of steen. Ook maakt de vloer weinig geluid als u er overheen loopt en zorgt hij dus voor een goede akoestiek.
  • Heeft u eenmaal een Solcora Rigid vloer liggen, dan heeft u er jarenlang plezier van. Hij is namelijk zeer slijtvast en door het Power Click Systeem ook drie keer sterker dan normaal. Daarnaast is hij gemakkelijk schoon te houden en volledig waterafstotend.
  • Doordat temperatuurverschillen geen invloed hebben op Solcora Rigid vloeren, hoeven ze ook niet te acclimatiseren voordat u ze gaat leggen. En wat het leggen nog makkelijker maakt: een compleet egale ondergrond is helemaal niet nodig!

Rigid vloeren kopen bij Luxury Floors

Overtuigd van de kwaliteiten van de Rigid vloeren van Solcora? Maak dan snel uw keuze voor uw favoriete vloer. Bij Luxury Floors verkopen we producten van twee lijnen: de Solcora Classic en de Solcora Authentic. De Classic vloeren zijn vinylstroken met een ijzersterk kliksysteem. De Authentic varianten beschikken daarnaast over ‘In Register Embossing.’ Deze vloeren ogen nog natuurlijker omdat de structuur van de toplaag precies het dessin volgt. U voelt echt de knoesten!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen