Luxury Floors is hét verkooppunt van Solcora vloeren

Bent u op zoek naar een mooie vloer van Solcora? Luxury Floors is Solcora dealer, en daarom vindt u bij ons de mooiste vloeren van dit merk. Als officieel verkooppunt kunt u zich zowel online als in onze showroom laten inspireren door de PVC vloeren van dit merk. Wij beschikken over een ruim assortiment Solcora vloeren, dus uw perfecte vloer zit er altijd tussen. Bekijk onze vloeren en profiteer van de laagste prijsgarantie van Luxury Floors!

30 artikelen  Trotse Solcora dealer

Als trotse dealer hebben wij een ruim assortiment Solcora PVC vloeren. Zo zit er altijd een vloer voor u bij. Wilt u een natuurlijke uitstraling creëren in uw woonkamer, slaapkamer of keuken, ga dan voor een natuur eiken vloer van dit merk. Als Solcora verkooppunt verkopen wij ook vloeren met een moderne, strakke uitstraling. Wilt u uw woning voorzien van een tegelvloer look? Bij ons vindt u ook PVC in tegelstructuur!

Heeft u advies nodig? Laat ons weten welke sfeer u wilt creëren in uw woning, dan kunnen wij als Solcora dealer u helpen dit plaatje te realiseren.

Ervaar de Solcora vloeren in onze showroom

Wilt u uw gewenste Solcora vloer even voelen, in het echt bekijken en ervaren? Ga langs bij een officieel verkooppunt waar u de vloer echt kunt ervaren. Voldoet de vloer die u op het oog had toch niet helemaal aan de verwachtingen, dan kunt u gerust verder kijken in onze showroom. Als Solcora dealer hebben wij vele vloeren van dit merk op voorraad en kunnen wij met u meedenken welke vloer het meest voldoet aan uw wensen.

Online Solcora verkooppunt

Natuurlijk kunt u ook uw Solcora vloer online bestellen. Onze productfoto’s en interieurfoto’s geven een goede indicatie van hoe de vloeren eruit zien. Ook kunt u bij ons als Solcora dealer staalaanvragen doen. Deze stalen worden bij u thuisbezorgd, zodat u een nog beter beeld krijgt van de gewenste vloer!

Profiteer van onze laagste prijsgarantie

Wilt u zeker weten dat u niet te veel betaalt, koop dan uw Solcora vloer bij Luxury Floors! Wij zijn een officieel verkooppunt en bieden altijd de laagste prijsgarantie. Vind uw perfecte vloer en kom eens langs in onze winkel in Kampen. Liever online bestellen, ook dat is mogelijk! Bekijk het assortiment hierboven.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen