5 artikelen  

Verwijder alleWat is rood laminaat?

De naam verklapt het eigenlijk al, maar rood laminaat is niets meer dan een laminaatvloer die is voorzien van een rode kleur. Hierbij gaat het vrijwel altijd om laminaat dat een roodbruine, rood orange of dieprode kleur heeft. Veel mensen vinden dit een gewaagde kleur wat betekent dat het aanbod aan rode laminaatvloeren niet onwijs groot is. Dit maakt deze laminaatvloer ideaal voor iedereen die op zoek is naar iets anders dan het standaard witte, bruine of zwarte laminaat.

Kies voor een echte uitblinker in huis

Vandaag de dag zijn laminaatvloeren niet alleen in talloze kleuren, maar ook in verschillende patronen verkrijgbaar. Een goed voorbeeld hiervan is het visgraat laminaat. Deze vloer beschikt over een chique visgraatpatroon wat zorgt voor een bijzondere uitstraling in huis. Helaas is het visgraat laminaat momenteel niet aan te slepen, waardoor het volkomen te begrijpen is dat u liever een andere vloer heeft. Om uw woning toch een uitblinker te kunnen geven is het rood laminaat een uitstekend idee. De kleur van deze laminaatvloer komt zeer weinig wat het een bijzondere keuze maakt.

Hoe een rode laminaatvloer combineren?

Rood wordt door veel mensen gezien als een opvallende kleur die meer karakter met zich meebrengt. En laat dit nou ook juist dezelfde redenen zijn waarom sommige mensen voor het rood laminaat kiezen. Deze laminaatvloer heeft een vurig uiterlijk en is daardoor enigszins lastig te combineren. Wanneer u wilt dat de rode laminaatvloer de uitblinker in uw woning wordt, dan kunt u de vloer het beste combineren met een modern wit interieur. Dit zorgt ervoor dat de rust in uw huis bewaard blijft, terwijl u iedere dag opnieuw geniet van een warme uitstraling.

Luxury Floors verkoopt het bijzondere rood laminaat

Bij Luxury Floors geloven wij erin dat er voor iedere woning een perfecte vloer te vinden is. Om dit te realiseren vindt u in ons assortiment niet alleen laminaat, PVC vloeren en plinten. Maar ook het unieke rood laminaat. Ons aanbod aan rode laminaatvloeren is beperkt, maar dit neemt niet weg dat u deze vloeren bij ons altijd met de laagste prijsgarantie koopt. Op die manier bespaart u flink in de portemonnee wat vandaag de dag enorm van pas komt! van pas komt!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen