Op zoek naar Rigid vloeren van hoge kwaliteit? Bij Luxury Floors kunt u prachtige The Rigid vloeren vinden van hoge kwaliteit. Bestel gauw uw favoriete vloer en profiteer van onze scherpe prijzen. En vergeet niet: als u dezelfde vloer elders goedkoper heeft gezien, krijgt u hem bij ons helemaal gratis!

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Prachtige Rigid vloeren van The Rigid

De Rigid vloeren van The Rigid zijn niet alleen sterk, gebruiksvriendelijk en duurzaam, ze zien er ook nog eens prachtig uit. Ook zijn de vloeren van hoge kwaliteit. Hierdoor voelen ze ook comfortabel en warm aan als u er zonder schoenen op loopt. Zelfs de akoestiek van uw woning wordt verbeterd met een The Rigid vloer.

De voordelen van Rigid

  • Het grootste pluspunt van een Rigid vloer is zijn superieure kwaliteit. Waar PVC al bekend staat als kwalitatief hoogwaardig, doet dit type daar nog een stapje bovenop.
  • Vergeleken met traditionele clickvloeren zijn Rigid vloeren sterker, stabieler en stijver. Druk, krassen, zonlicht, water, temperatuurswisselingen; het doet een Rigid vloer niets.
  • De vloeren bieden een groot gebruiksgemak. Voor het leggen is een egale vloer of ondervloer niet eens nodig, ideaal dus!
  • Rigid is ook zeer duurzaam. Na het leggen kunnen ze zonder veel onderhoud jarenlang mee.

The Rigid vloeren bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors kunt u terecht voor prachtife The Rigid vloeren vinden. De The Rigid vloeren zijn beschikbaar in verschillende kleuren, formaten en stijlen. Zo heeft u de keuze uit 6 verschillend, unieke The Rigid vloeren.

Een vloer leggen was nog nooit zo makkelijk

Dankzij de unieke Uniclic verbinding zijn The Rigid Rigid vloeren extreem makkelijk te leggen. Deze verbinding zorgt ervoor dat u elke vloer eenvoudig zwevend kunt plaatsen. Zelfs op moeilijke plekjes als onder deurposten en radiatoren.

The Rigid vloer kopen bij Luxury Floors

Geïnteresseerd in één van de The Rigid vloeren? Bestel gauw uw Rigid vloer of kom langs bij Luxury Floors en profiteer van onze laagste prijsgarantie!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen