19 artikelen  

Verwijder alle

Een duurzame, innovatieve Tarkett PVC vloer

Naast het moderne en de hoge kwaliteit van de Tarkett vloeren staan zij als bedrijf ook voor het beschermen van het milieu. Dit maakt de keuze voor deze PVC vloeren een duurzame investering. De vloeren zijn daarbij ook geschikt voor ruimtes die intensief belopen worden zoals kantoren, scholen of ziekenhuizen.

Natuurlijke uitstraling van Tarkett

De PVC vloeren van Tarkett zijn geïnspireerd op de natuur wat ervoor zorgt dat de vloer makkelijk te combineren is met ieder type interieur. Tarkett verwerkt de laatste designtrends in zijn vloeren waardoor de vloeren een tijdloze uitstraling hebben. Er zijn verschillende uitvoeringen, kleuren en patronen beschikbaar van deze PVC vloer. Gaat uw voorkeur uit naar een houtlook? Dan kiest u voor bijvoorbeeld de Tarkett ID Supernature Solid Rigid Click Highland Oak Light Grey 24616115. Vraagt uw interieur juist meer om de natuurlijke uitstraling van steen? Kies dan voor de Tarkett ID Supernature Solid Rigid Click Fibra Grey 24625103.

Tarkett Rigid Click vloer

De vloeren van het merk Tarkett vallen onder de Rigid Click PVC vloeren. Een vloer met alle eigenschappen van een PVC vloer, maar het gemak van een kliksysteem. Dit maakt de Tarkett vloeren makkelijk zelf te leggen in een desbetreffende ruimte in uw woning. Naast het eenvoudige kliksysteem van de vloer is de vloer ook makkelijk in onderhoud.

Tarkett vloer kopen bij Luxury Floors

Bent u geïnteresseerd in een vloer van topkwaliteit met natuurlijke uitstraling en die ook nog eens makkelijk zelf te leggen is? Bij Luxury Floors vindt u een ruim aanbod in Tarkett Rigid Click PVC vloeren die u goed combineert met iedere woonstijl. Profiteer van de laagste prijsgarantie en een divers aanbod in verschillende uitvoeringen van de Tarkett vloeren.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen