Altijd de laagste prijsgarantie!

5 artikelen  

Verwijder alleDe Solcora Classic Roble: een aankoop die lang meegaat

Een Solcora Classic Roble vloer is enorm duurzaam. Er wordt gebruik gemaakt van een ijzersterk klik systeem. Dit is tot drie keer sterker dan vereist is. De vloeren zijn erg slijtvast. Verder zijn de vloeren geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik. Een goede aankoop dus als u op zoek bent naar een vloer die lang mee gaat. Ook goed om te weten: u krijgt 20 jaar garantie op een Solcora vloer.

Het aanleggen van de Solcora Vloer

De aanleg van de Solcora Classic Roble vloer is zeer eenvoudig. Door het kliksysteem kunt u de vloer makkelijk leggen. Omdat temperatuurinvloeden geen invloed hebben op de vloer kunt u deze ook gelijk neerleggen. De vloer hoeft dus niet eerst te acclimatiseren. De Solcora Classic vloeren zijn erg stabiel en stevig. Hierdoor is er geen egalisatie nodig. Oneffenheden worden door de sterke vloer geminimaliseerd. De Solcora vloeren zijn zeer stabiel waardoor er tot 400m2 zonder dilatatie gelegd worden.

de Solcora Classic Roble vloer: Groot comfort

Alle Solcora vloeren zijn zeer comfortabel in gebruik. De vloeren voelen warmer aan dan echt hout of steen. Verder hebben ze een aangenamer en ook zachter loopgeluid dan laminaat. De Solcora Classic Roble vloer is verder geschikt voor vloerverwarming en ook vloerverkoeling. Een erg aangename vloer dus.

De uitstraling van de Solcora Classic Roble Rigid Vloer

De Solcora Classic vloeren hebben een zeer realistische en natuurlijke uitstraling. Door de voelbare structuur en de V-groeven lijkt en voelt deze vloer precies als echt hout. De Roble collectie bevat veel eiken kleuren. Ze zijn uitgewerkt in een matlook.

De Solcora Classic Roble vind je in een aantal prachtige kleuren:

Koop je Solcora Classic Roble Vloer bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors heb je de laagste prijsgarantie. Vind je dezelfde vloer ergens anders voor een lagere prijs? Dan krijg je de vloer gratis. Een mooie Solcora Classic Roble vloer gevonden? Vraag direct een offerte aan!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen