Altijd de laagste prijsgarantie!

6 artikelen  

Verwijder alle
De Solcora Classic Nuance: een duurzame vloer

Solcora is een collectie van het bekende vloerenmerk mFlor. Binnen Solcora heb je twee categorieën vloeren: De Classic en de Authentic. De Solcora Classic Nuance valt onder de classic vloeren. Deze vloeren zijn ijzersterk door het unieke Power Click Systeem. Dit systeem is tot 3 keer sterker dan vereist is. Verder is de vloer enorm slijtvast. De vloeren zijn geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruikt. Een enorm duurzame vloer dus. Daarnaast krijgt u twintig jaar garantie op de Solcora Classic Nuance.

De uitstraling van de Solcora Classic Nuance

De vloeren van Solcora zorgen voor een mooie woon en werk sfeer. Ze hebben een zeer realistische uitstraling, u ziet bijna niet dat het geen echt steen of hout is. Daarnaast heeft de vloer ook steenstructuur, waardoor ze er niet alleen echt uit zien, maar ook zo aanvoelen. De Solcora Classic Nuance is afgewerkt met een matlook.

Solcora Classic Nuance is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Deze kleuren zijn gebaseerd op de bestverkochte kleuren van de mFlor Nuance collectie. Deze hebben hun populariteit wel bewezen. De kans is dus groot dat er ook voor u een goede kleur bij zit!

Het comfort van de Solcora Classic Nuance

De vloeren lijken niet alleen mooi, ze zijn ook fijn in gebruik. De vloeren voelen warmer aan dan op echt steen. Daarnaast heb je een zachter en aangenamer loopgeluid dan bij laminaat. De Solcora Classic Nuance is ook makkelijk schoon te maken en daarnaast 100% waterafstotend. Verder zijn de vloeren ook erg geschikt voor vloerverwarming. Een hele comfortabele vloer in gebruik dus.

Koop je Solcora Classic Nuance vloer bij Luxury Floors

Koop nu je vloer bij Luxury Floors. U heeft hier altijd de laagste prijsgarantie. Vind u dezelfde vloer ergens anders goedkoper? Dan krijgt u de vloer bij ons helemaal gratis.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen