Altijd de laagste prijsgarantie!

5 artikelen  

Verwijder alleDe Solcora Classic Ceniza: eenvoudig in gebruik

De Classic Ceniza vloeren zijn eenvoudig in gebruik. Door het kliksysteem zijn ze bijvoorbeeld makkelijk te leggen. Temperatuurinvloeden hebben geen invloed op de vloer waardoor de vloer altijd meteen neergelegd kan worden. Ook zijn de vloeren hierdoor geschikt voor vloerverwarming. De vloeren hebben een rigide drage, waardoor ze heel stabiel en sterk zijn. Daarnaast zijn de vloeren waterafstotend en heel makkelijk schoon te houden. De Classic Ceniza heeft u al vanaf 35,95 per m2. Een ideale vloer dus.

De uitstraling van De Solcora Classic Ceniza

De vloeren van Solcora worden gemaakt met goede printtechnieken. Hierdoor lijken de vloeren zeer realistisch en passen ze op elke locatie. Doordat ze een voelbare textuur hebben, lijken de vloeren niet alleen realistisch, zo voelen deze ook. De vloeren hebben een V-groef rondom, waardoor de planken fraai uitkomen en ze er robuust uitzien. De Solcora Classic Ceniza is afgewerkt in een matlook. De verkrijgbare varianten van de Solcora Classic Ceniza zijn:

  • Shelsey
  • Westmount
  • Wiscombe
  • Barton
  • Buckmore

Een duurzame vloer

De Solcora vloeren combineren alle voordelen van vloertypes zoals laminaat, steen, LVT en echt hout in één product. Met de vloeren van Solcora haalt u een vloer in huis waar u lang mee vooruit kan. De vloeren zijn enorm slijtvast en door het ijzersterke kliksysteem gaan ze niet snel kapot. Ook heeft u maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie op de vloeren.

Solcora vloeren kopen bij Luxury Floors

Bent u overtuigd van de Classic Ceniza vloer van Solcora? Kies dan snel uw favoriete kleur en vraag een offerte aan! Nog niet helemaal overtuigd? Bij Luxury Floors verkopen we van Solcora nog een aantal andere vloeren. Van de Classic zijn dit de Hilltop, de Roble en de Nuance. Van de Authentic verkopen wij nog de Lake vloeren.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen