Solcora Authentic Lake PVC designvloeren online kopen

6 artikelen  

Verwijder alle
De Solcora Authentic Lake PVC designvloeren

De Solcora Authentic Lake PVC vloeren zijn onderdeel van de Rigid Core collectie. Deze vloeren zijn eigenlijk geavanceerde varianten van “gewone” PVC vloeren, die de goede eigenschappen van PVC combineren met de eenvoud van click vloeren. Het is een nieuw type designvloer die tevens geplaatst kan worden in het toilet of de keuken. De keuze tussen verschillende kleuren en designs is ruim, waardoor u de vloer helemaal eigen kunt maken. Bovendien beschikt een Solcora Authentic Lake vloer over “In Register Embossing”, dit betekent dat de structuur van de toplaag precies het dessin volgt. Hierdoor worden zichtbare knoesten ook daadwerkelijk voelbaar.

Voordelen van Solcora Authentic Lake vloeren

De Solcora PVC vloeren hebben de voordelen van andere vloertypes, zonder de nadelen te hebben. De vloeren zijn zeer slijtvast, geven een warmer gevoel dan hout of steen, hebben een prettiger loopgeluid dan laminaat en zijn zeer geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Bovendien zijn de Authentic Lake vloeren 100% waterafstotend en eenvoudig schoon te maken.

Duurzaam & veilig

Een Solcora Rigid Core designvloer heeft 20 jaar garantie en dient ook minimaal 20 jaar mee te gaan. De vloer is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en heeft een zeer lage emissie uitstoot van vluchtig organische stoffen, zoals weekmakers, wat zorgt voor een veilig en gezond binnenklimaat.

Voordelige PVC vloeren

Een vloer van Solcora staat voor kwaliteit, en niet zomaar kwaliteit, maar betaalbare kwaliteit. De prachtige Authentic Lake designvloeren zijn verkrijgbaar vanaf €40,45 per m² bij Luxury Floors. Verder zijn deze type vloeren uitermate eenvoudig te plaatsen, aangezien er nauwelijks voorbereiding van de ondergrond nodig is voorafgaand het plaatsen.

Bekijk de vloer in onze showroom

Liever in alle rust de vloeren bekijken? Kom langs in onze showroom! U kunt hier rustig de tijd nemen om de verschillende Solcora PVC vloeren te ervaren onder het genot van een bakje koffie.

Door de vloeren, en verschillen, in het echt te zien zult u prettiger en weloverwogen tot een keuze komen. We zien u graag verschijnen!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen