1 artikelen  

Verwijder alleHoge kwaliteit Rigd Core XL LVT PVC bij Luxury Floors

De Rigid Core XL LVT PVC vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben een zeer mooie overloop. De vloeren staan bekend om hun slijtvastigheid en hebben 25 jaar garantie. De Rigid Core XL LVT collectie bestaat uit de volgende vloeren:

Waarom Rigid Core XL LVT PVC vloer kopen bij Luxury Floors?

De structuur van een Rigid Core XL LVT PVC-vloer loopt zeer mooi in elkaar over, wat voor een prachtig geheel zorgt. Door het handige kliksysteem zijn de Rigid Core vloeren relatief eenvoudig te leggen.

Wat kost PVC?

De prijzen van PVC verschillen sterk per type en per merk. De prijs hangt bijvoorbeeld erg af van de grootte, dikte en structuur. Bij Luxury Floors verkopen we al Rigid Core LVT vanaf €16,95 per m². Bovendien krijgt u bij ons altijd de laagste prijsgarantie. Vindt u ergens anders dezelfde vloer goedkoper? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis! De prijzen op onze website zijn altijd vermeld inclusief btw, zodat u nooit onverwachts voor hogere uitgaven komt te staan.

Koop nu een Rigid Core XL LVT PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een Rigid Cor XL LVT vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen