Rigid Core LVT vloeren bij Luxury Floors

5 artikelen  

Verwijder alleWat zijn Rigid vloeren?

Wij ontvangen vaak de vraag wat Rigid vloeren nou precies zijn. Rigid vloeren kunt u zien als een verbeterde variant van PVC. Niet voor niets behoort de Rigid vloer dan ook tot de hipste trends op vloerengebied. Rigid vloeren combineren al de goede eigenschappen van PVC samen met het gemak van Click vloeren. Daarbij zijn de Rigid vloeren populair dankzij hun natuurlijke uitstraling en de hoge kwaliteit .

Goedkope en betaalbare Rigid vloeren

Rigid vloeren zijn de afgelopen tijd enorm in populariteit gestegen. Dat is ook niet zo gek, de vloeren kennen nou eenmaal onwijs veel voordelen. Gelukkig hoeft bij Luxury Floors kwaliteit niet veel te kosten. Bij ons vindt u dan ook scherp geprijsde Rigid vloeren, zoals bijvoorbeeld de Rigid Core LVT! Het merk Rigid Core LVT staat bekend om zijn prachtige desings en dat allemaal voor een scherpe prijs. Met de vloeren van Rigid Core LVT haalt u kwaliteit in huis. U bent er dan ook van verzekerd dat u lang met deze vloer kan doen en jarenlang van kan gaan genieten.

Voordelen Rigid Core LVT

De Rigid vloeren van Rigid Core LVT kennen vele voordelen. Zo zijn de vloeren van hoge kwaliteit, zijn ze gemakkelijk te leggen, gemakkelijk te onderhouden en hebben de vloeren een enorme lange levensduur. De Rigid Core LVT is de vloer van de toekomst.

Bestel uw Rigid Core LVT vloer nu bij Luxury Floors!

Benieuwd naar de Rigid vloeren van Rigid Core LVT? Neem snel een kijkje tussen ons assortiment en laat u verassen door 30 verschillende Rigid vloeren in verschillende tinten. Zo vindt u de vloer die bij u past! Wacht niet langer en vraag direct een offerte aan.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen