De Rigid Luxury Premium collectie; pure passie

3 artikelen  

Verwijder alle


Kortom pure passie en aandacht voor deze collectie. Door onze eigen productie en import kunnen wij de prijzen van Luxury Premium collectie Rigid scherp houden. Ook hier geldt onze 100% laagste prijsgarantie, de laagste van heel Nederland!

Zo bijzonder is onze Luxury Premium collectie Rigid

Het hogere segment van Luxury Floors is de Luxury Premium collectie van het merk Rigid. Deze vloeren zijn zorgvuldig voor u gekozen, de beste vloeren voor onze klanten. De vloeren hebben verschillende decoren. Onze Premium Rigid collectie beschikt over de volgende eigenschappen: een ultramatte PU gecoate toplaag waar geen glimmertje op te zien is en een extra stevige SPC (Stone Composiet Kern) die bestand is tegen het Nederlandse wisselende weer. Verder zijn de vloeren uit deze topcollectie geschikt om op een serre te plaatsen, ze zijn dus volledig waterbestendig. Door de 0,5 mm PU toplaag zijn deze vloeren perfect bestand tegen zwaar huishoudelijk gebruik. Ook hebben de vloeren een v-groef die zorgt voor meer diepte en meer accent op de lengte en breedte van de vloer. De Luxury Premium collectie Rigid bestaat uit PVC-materiaal. Bent u op zoek naar een handige klikbare PVC- vloer? Onze Luxury Premium collectie Rigid heeft het u te bieden!

Rigid staat voor gemak en hoge kwaliteit

Rigid behoort momenteel tot een gouden trend op vloerengebied. Rigid kunt u beschouwen als een geavanceerde variant van PVC, die alle goede eigenschappen van PVC combineert met het gemak van click vloeren. Verder levert u op design niet in, de Rigid PVC vloeren zijn haast niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Rigid vloeren zijn van hoge kwaliteit en sommigen zijn speciaal geselecteerd voor onze Luxury Premium Collectie. Deze luxe Rigid vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en zeer makkelijk te leggen, doordat ze een clicksysteem hebben. Verder zijn het erg sterke vloeren ten opzichte van de traditionele clickvloer. Spelende kinderen, natte honden, omgevallen wijnglazen of een glas met plakkerige cola, niks levert een problemen op voor de Rigid vloer. Kortom, met een Rigid vloer uit onze Luxury Premium collectie bent u overal op voorbereid. Mocht u de vloer niet zelf willen leggen dan kunnen wij dat natuurlijk ook voor u doen. Klik hier als u wilt dat wij uw droomvloer voor u gaan leggen.

100% duurzaamheid met Rigid

Als u voor een Rigid vloer kiest heeft u na het leggen van deze mooie vloer er geen omkijken meer naar. Rigid is onderhoudsarm en daardoor duurzaam. Bovendien zijn onze Rigid vloeren 100% recyclebaar. Draag een steentje bij aan een betere wereld met een Rigid vloer uit onze Luxury Premium collectie! De Rigid vloeren van Luxury Floors zijn de toekomst voor iedere ruimte in huis. Kiest u voor een grijze houten look of een mooie donkere visgraat vloer?

Bestel uw Rigid Luxury Premium vloer bij Luxury Floors!

Wij leveren de Rigid vloer binnen 24 uur bij u thuis tegen onze keiharde laagste prijsgarantie! Vraag nu een offerte aan en profiteer van de hoge kwaliteit en het gemak van onze Rigid vloeren.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen